![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Svetlana, Na ovom forumu i onako ima previse ljudi koji se upustaju u razmiljanja o tome da li je lutrija namestena, da li je vezano za godiste ili skolu. Kada postavljas pitanje srecnoj Budali sta je kliknuo od obrazovanja, onda delujes kao jedna od tih koja previse razmislja o tome da li je namesteno. Budala je izvucen zato sto je ima srece.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Za mene 2x not selected |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da stikliram da nemam last name?
pojavi se na sekund i nestane. i nikako ne mogu to da cekiram. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NAPOMENA: Izvinjavam se ako sam otisla u off topic, ali nemam dovoljan broj poruka da saljem pp. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jbt, ajd da razmislimo koji rezon bi bio Americi da namesta Lutriju. Ako je rekla lutrija onda ce biti lutrija. 50,000 ljudi pfffff pa to je njima statisticka greska na 316,000,000 Ako Americi neko bas treba ona ce ga dovesti jer ima .. jer ima... npr NIW viza National interest Visa za osobe koje su od znacaja za Ameriku, a recimo ne bi mogle uci nikako drugacije. Ili recimo Melanija koja je usla na E2 visu (za izuzetne strucnjake) ali ko te pita. Ok svaka cast zena je stvarno strucnjak od manekenke do prve dame - to je svakacas ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
za DV 2020 menjam nick u "BUDALETINA na 2"
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Amerika je, bar koliko ja znam, jedina zemlja koja ima lutriju. A okreni se oko sebe i videces da ljudi svakog bozijeg dana imigriraju bilo gde kako kazes i ima jaaaako puno nacina da se ode. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() BF oprostite,kao i svi drugi dragi ljudi. Napadate clanove bez potrebe bezveznim 'teorijama zavere'. Izvinjavam se na Off topic.
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ukrali mi laptop pre 2 nedelje sa svim podacima vezano za DV2019, tj. onaj broj koji smo trebali da sacuvamo vise ga nema...A konj nisam odstampao...Da li moze nekako da se sazna taj broj? Sumnjam da moze ali bilo kakva informacija bi znacila...Ujedno, svima koji su izvuceni zelim puno srece u nekoj boljoj buducnosti
![]() |
![]() |
|
|
![]() |