ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 15.05.2018, 21:46
MilanD MilanD je offline
Član

Datum prijave: 14.04.2016
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Svetlana, Na ovom forumu i onako ima previse ljudi koji se upustaju u razmiljanja o tome da li je lutrija namestena, da li je vezano za godiste ili skolu. Kada postavljas pitanje srecnoj Budali sta je kliknuo od obrazovanja, onda delujes kao jedna od tih koja previse razmislja o tome da li je namesteno. Budala je izvucen zato sto je ima srece.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:49
teodorinho teodorinho je offline
Član

Datum prijave: 31.03.2016
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marenko Prikaz poruke
jel neko ima problem sa ovim?

-The information entered is not valid.
-Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
-Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Sve je dobro uneseno u svako polje.
Ja. Umesto O sam unela 0, 0 ima crtu

Za mene 2x not selected
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:52
Rajkovic.Ivan Rajkovic.Ivan je offline
Član

Datum prijave: 10.10.2017
Nepromenjeno Drugariiiii

Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da stikliram da nemam last name?
pojavi se na sekund i nestane. i nikako ne mogu to da cekiram.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:52
3put 3put je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: SRB
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Budala Prikaz poruke
Posle 7 godina , Case number 22xxx . Ne znam kakvo je stanje sada sa brojevima, nadam se da nije previse visok.
cestitam i nek ti je sa srecom!
Lekarski: 21 Jun 2018
Interview date: 11 July 2018
GreenFriday Day: 13 July 2018
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:53
teodorinho teodorinho je offline
Član

Datum prijave: 31.03.2016
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
a i ti brate mnogo razmisljas o lutriji. Do sada si mogao vec da imigriras i to u puno bolju zemlju od Amerike.
Evo mi vec trecu godinu corak, pa ako mozes da mi objasnis kako se to emigrira bilo gde bez lutrije, a legalno sa srpskim pasosem. Imam dvoje dece i 36 godina, zavrsila sam FON, muz Fakultet za industrijsko inzenjerstvo, necu ni da saljem muza ni da idem sama. Engleski znamo vrhunski i vrlo smo sposobni, pa bi mi svaka sugestija dobro dosla, samo da se bega odavde.

NAPOMENA: Izvinjavam se ako sam otisla u off topic, ali nemam dovoljan broj poruka da saljem pp.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:56
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MilanD Prikaz poruke
Svetlana, Na ovom forumu i onako ima previse ljudi koji se upustaju u razmiljanja o tome da li je lutrija namestena, da li je vezano za godiste ili skolu. Kada postavljas pitanje srecnoj Budali sta je kliknuo od obrazovanja, onda delujes kao jedna od tih koja previse razmislja o tome da li je namesteno. Budala je izvucen zato sto je ima srece.
problem je sto smo mi uzasno primitivan i iskompleksiran narod i sve nam je neka zavera.

Jbt, ajd da razmislimo koji rezon bi bio Americi da namesta Lutriju. Ako je rekla lutrija onda ce biti lutrija. 50,000 ljudi pfffff pa to je njima statisticka greska na 316,000,000

Ako Americi neko bas treba ona ce ga dovesti jer ima .. jer ima... npr NIW viza National interest Visa za osobe koje su od znacaja za Ameriku, a recimo ne bi mogle uci nikako drugacije.

Ili recimo Melanija koja je usla na E2 visu (za izuzetne strucnjake) ali ko te pita. Ok svaka cast zena je stvarno strucnjak od manekenke do prve dame - to je svakacas
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:57
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MilanD Prikaz poruke
Budala je izvucen zato sto je ima srece.
za DV 2020 menjam nick u "BUDALETINA na 2"
Staro 15.05.2018, 21:59
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik teodorinho Prikaz poruke
Evo mi vec trecu godinu corak, pa ako mozes da mi objasnis kako se to emigrira bilo gde bez lutrije, a legalno sa srpskim pasosem. Imam dvoje dece i 36 godina, zavrsila sam FON, muz Fakultet za industrijsko inzenjerstvo, necu ni da saljem muza ni da idem sama. Engleski znamo vrhunski i vrlo smo sposobni, pa bi mi svaka sugestija dobro dosla, samo da se bega odavde.

NAPOMENA: Izvinjavam se ako sam otisla u off topic, ali nemam dovoljan broj poruka da saljem pp.
gle,

Amerika je, bar koliko ja znam, jedina zemlja koja ima lutriju. A okreni se oko sebe i videces da ljudi svakog bozijeg dana imigriraju bilo gde kako kazes i ima jaaaako puno nacina da se ode.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 22:03
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33 Prikaz poruke
Žao mi je što VI ne vidite da je moja namera pomoći članovima, a ne suprotno.
Znam da Vi volite vašu koleginicu, ali doista nije bilo potrebno ulaziti u sukob da biste dokazali vašu lojalnost, nadam se
da ste bili primetili da nisam prihvatila vašu borbenu rukavicu.
A ovo da odskačem razmišljanjem, nisam primetila, a ako tako Vi mislite, mora da ste ipak Vi u pravu.
Naime nije mi teško odgovoriti na pitanja forumaša, a ako ne odgovoram svakako me ne iritiraju bilo kakva početnička pitanja,
makar postavljena xy puta prije na forumu. Nisam primetila niti da Vas ista iritiraju, ali nakon koleginice, moja Vas žestoko vređaju.
Inače prema sistemu koji lutrija zagovara, a vi poštujete, nema mesta za napredak i rad na sebi , jer su tačno određena formalna pravila.
Napredak i rad na sebi ostavimo za privatni život.
žao mi je da niste primetili i moj skromni trud i pomoć, barem koliko sam ovde, također.
Kao što rekoh izvinjavam se forumu i Vama još jednom.
Sad se ja izvinjavam! Zeno ja bih tebi dala BAN da sam admin/moderator. Umesto sto 'preispitujes' ovde 'nacine dobitka na lutriji' ja bih ti rekla da vise sebe preispitas. Ako se bas interesujes 'kakvi su kriterijumi za Dobijanje GC' ili na koji se nacin vrsi proces izvlacenja,tj selekcija,moj je savet da se obratis State Departmentu,mozda ce da ti pomognu i 'odagnaju ti sumnje' o teorijama zavere
BF oprostite,kao i svi drugi dragi ljudi. Napadate clanove bez potrebe bezveznim 'teorijama zavere'.

Izvinjavam se na Off topic.
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 22:10
milancelic88 milancelic88 je offline
Član

Datum prijave: 11.10.2017
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ukrali mi laptop pre 2 nedelje sa svim podacima vezano za DV2019, tj. onaj broj koji smo trebali da sacuvamo vise ga nema...A konj nisam odstampao...Da li moze nekako da se sazna taj broj? Sumnjam da moze ali bilo kakva informacija bi znacila...Ujedno, svima koji su izvuceni zelim puno srece u nekoj boljoj buducnosti
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja