![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mozda da probate s izgubljenim CNom |
|
|||
|
|||
![]()
Meni isto. Mislim da nešto sa mojom internet vezom ili laptopom nije u redu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desavalo je sa su clanovi prilikom prijave pogresno uneli svoje prezime ili su zamenili mesta imenu i prezimenu, odnosno upisivali ime u polju za prezime i obrnuto.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala Vam na pokušaju. Naravno, pokušala sam i sa izgubljenim CN i isto dobijam, samo na plavoj podlozi. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moze da bude jos jedna stvar, ali se iskreno nadam da gresim. Da li ste se mozda prijavili u onoj turi koja je ponistena? Last edited by teodorinho; 16.05.2018 at 11:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E to stvarno ne znam. Ne znam ni da je neka tura poništena. Kada se to desilo i kako da saznam da li sam "poništena"? |
|
|||
|
|||
![]()
Da li se secate kada ste se prijavili? Ne znam ni ja tacne datume, ali znam da je ponistena sigurno prijava koja je bila u prvoj polovini oktobra, i da je otvorena nova koja je trajala do 22.11 (taj datum sam zapamtila, jer mi je tad rodjendan)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako ste se prijavili pre 18.10.2017. onda je trebalo da ponovite prijavu, jer su imali tehnickih poteskoca i sve prijave do tog datuma su ponistene.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
E pa to je, jer sam ja svoju prijavu sigurno pre 18. oktobra. Možda baš 17. jer mi je u kompjuteru slika koju sam poslala pod datumom 17. oktobar. Nema veze, nisam imala veliku nadu, jer kako sam već rekla, nema sreću u lutrijama ili igrama na sreću. Hvala svima i puno sreće vam svima želim.
|
![]() |
|
|
![]() |