![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Najbolje sačekati sledeći Bulletin koji će nam dati tačan broj izvučenih prema kojem se mogu dati neke prognoze tj. koji su brojevi niži/viši...
Treba sačekati i taj deadline 30.09. da vidimo kako će proći tužbe na sudu pa najbolje onda sve to posložiti i izvagati pa onda slati DS-260. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
https://travel.state.gov/content/tra...minations.html
One Month Extension of Immigrant Visa Medical Examinations Last Updated: July 24, 2020 Immigrant visas are limited to the validity of the medical examination for a maximum of six months. Centers for Disease Control and Prevention approved a one-month extension for medical examinations conducted between January 1, 2020, and June 30, 2020. If you were unable to travel on your issued visa or obtained your medical examination but did not receive your visa, contact the Immigrant Visa Unit of the U.S. Embassy or Consulate that issued or is adjudicating your visa application to determine whether you may be issued or reissued a visa for one additional month. If you are not able to travel within the one additional month, consider waiting until you are able to travel and obtain a new, full validity medical examination and visa.
|
|||
|
|||
![]()
Ikac89
Zašto misliš da će Tramp da pobedi kada sve ankete pokazuju da Bajden vodi i ponekad dvocifrenom razlikom. Ja sam pratio američku istoriju predsedničkih izbora i uglavnom su svi dobijali duple termine osim kada je padala ekonomija tada su predsednici gubili izbornu trku a sve mi deluje kao da će tako biti ovaj put. |
|
||||
|
||||
![]()
Molim? Gde i kada sam rekao da će Tramp da pobedi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Izvini,moja greška.Brzinski sam preleteo preko poruke a velika verovatnoća se odnosila da će da produži ban ako pobedi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha, sad sam video da nisam to baš najjasnije napisao tj. da može i drugačije da se protumači.
Na to sam mislio, da postoji velika verovatnoća da se ban produži i posle 01.01.2021., ukoliko sud ne obori ban i ukoliko Tramp pobedi na izborima. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zdravo! Tek sam napravio profil, ali još od ranije pratim forum. Naime, juna 2020 sam izvučen na lutriji
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Čekajte ljudi! Pa ja sam svoj ds popunio i poslao(16 jula), dobio confirmation page. Jesam li ja to trebao slati sada ili kasnije?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |