![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dobrodošli na forum mydream..
![]() ![]() ovo je tek početak velike avanture i videćemo kakve nam je karte kroz godine izabrala sudbina ..Neka vam se "dream" što pre i ostvari ![]()
|
||||
|
||||
![]()
razvoj interneta cini prijavu sve laksom i laksom, ja sam prvi put 2011 bio prilicno namucen kropovanjem slike.
Pretostavljam da ce to doprineti da se sve vise i vise ljudi pocne prijavljivati, a to sigurno nije dobro za aspirante. |
|
||||
|
||||
![]()
Has not been selected nazalost, treca prijava
![]() Nesto nerealno malo dobitnika se javlja na forum ove godine. 4oro ako se ne varam. Bilo je mozda malo vise nakon jednog dana prosle godine ali nesto mi nelogicno. Trebalo bi da se javilo 10-20 do sad. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Možda se stide da sa nama podele radosnu vest
|
||||
|
||||
![]()
^
nije stid sigurno u pitanju ![]() Nesto mi se vrzma po glavi da nisu za nas smanjili dosta broj izvucenih ove godine. Tipa sa 350 na 150. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ono što mene konkretno čudi jest da nema nitko da je izvučen iz Makedonije, uvek je odatle bilo bar nekoliko forumaša? ![]() A kako sam pročitala, ako ne grešim, stalno raste broj prijava..što bi trebalo da rezultiše i većim kvotama po državi. Ja lično sam uverenja, koje uopšte ne mora da bude tačno, da većina prijavljenih aplicira iz USA, pa verovatno prate neke druge forume, ili ih i ne trebaju..ne znam zaista ![]()
2023. May SELECTED ![]() ![]() more than xx entries-not selected ![]() Last edited by svetlana33; 16.05.2018 at 17:59. |
|
||||
|
||||
![]()
I peti put Has not been selected
![]() ![]()
DV-2015, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2016, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2018, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2019, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2020, HAS NOT BEEN SELECTED DV - 2021 ? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znaci to je problem, prijavio sam se 07.10. , a nisam drugi put. Ne mogu da verujem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Provjerila danas i nisam izvucena. Da li je moguce da me u medjuvremenu izvuku i da li da nastavim da pokusavam sa provjerom ili je to to?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Has not been selected...Prvo izvlacenje... Idemo dalje, pokusavamo i sledece godine
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |