![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo,
Ja sam izvucen. Br 26xxx. U slicnoj situaciji sam kao MilicaBB. Sa devojkom zivim vec 3 godine. Zajedno smo skoro 9. Svakako smo planirali krajem leta da se uzmemo, a ovo ce sada da pomeri taj datum. Jos nisam popunjavao DS obrazac. Interesuje me da li da se prvo uzmemo ili da odma popunjavam? Ako neko zna koja opcija je bolja. Ne bi mogli odma sutra da se uzmemo, nego za desetak dana. Koliko je bitno to sto cu malo kasnije poslati DS? Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() U sustini, svejedno ti je, ukoliko je veza prava i imas dokaze (slike, prepiske itd. iz ranijih perioda) Ja sa suprugom zivim svega par meseci,u vezi smo skoro 5 godina, vencao sam se mesec dana pred intervju i nisam imao nikakvih problema... visok ti je broj, tako da ne moras da zuris sa slanjem DSa, pa ti je moj savet da se sada vencate i onda popunite zajedno DS i posle toga polako skupljate "dokazni materijal" Mi smo poneli slike iz ranijih perioda, screenshotove prepiski, napravili smo i nekoliko screenshotova nasih slika na kojima se vidi datum, listing poziva, razmena mailova...vide se datumi i to njima najvise znaci ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala!
Mislim da nece biti problema oko dokazivanja zato sto imamo slike na fejsu od 2010 pa na ovamo sa raznih mora i drugih zajednickih putovanja, takodje imamo i racune koji nam stizu na istu adresu itd. Znaci ti predlazes da se prvo uzmemo. To i meni ima smisla ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hteo bih da znam sta me ceka u slucaju da popunim, pa da se onda vencamo. Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Uspeo sam da dobijem ambasadu. Procedura je da se naknadno nazove ambasada i da onda oni otkljucaju opciju za dodavanje supruznika. To me je interesovalo. Mozda ce jos nekome biti od pomoci.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da ti nisu potpuno tačnu informaciju dali. Za otključavanje DS260 obrasca obično se šalje mail KCC-u tj. zahtev za otključavanje. Navede se ime i prezime, case number, datum rođenja i razlog za otključavanje, mada to nije obavezno. Ja sam otključavao u decembru prošle godine. Ne isključujem mogućnost ni da postoji opcija da ovi iz ambasade mogu da pošalju zahtev tj. verovatno mogu, ali realno to mi je bezpotrebno komplikovanje. Ovako pošalješ mail, oni za par dana odgovore da je otključan i to je to, mogu da se vrše sve izmene.
Na ovaj mail se šalje zahtev KCCDV@state.gov I ovako bi trebalo da izgleda Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno za info. Malopre mi je covek rekao ono sto sam napisao.
|
|
||||
|
||||
![]()
Koliko je meni poznato, ambasada otključava ds260, samo kada broj postane current tj. kada ceo case stigne u ambasadu i kada je već zakazan intervju. Dok je case u KCC-u tj (NVC-u), ambasada nema ništa sa tim, ali verovatno može da u Vaše ime pošalje zahtev za otključavanje. Neka me neko ispravi, ako grešim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prošle godine smo suprug i ja bili prvi na redu za intervju i kada smo se vjencali(u avgustu) zvali ambasadu da nam otključaju ds.Rekli su da ne mogu dok god ne počne njihova fiskalna nova godina, odnosno u oktobru. Nama je bio zakazan intervju za 02.10.2017 pa smo morali pomjerati intervju kako bi mogli otključati ds i promijeniti status, odnosno da suprug doda mene. Odmah 02.10. smo pozvali ambasadu, oni otključali, mi promijenili i za 14 dana na intervjuu pozelenili 😊 Moj savjet je posto si visok broj da se prvo vjenčate pa onda popunjavate, to vam je mnogo lakše! U svakom slučaju srećno! 😊😊
|
![]() |
|
|
![]() |