|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Samo opušteno, svi dobijaju iste auto-reply emailove. Jednostavno ne treba ih ništa pitati do poslije nove godine, treba sačekati i vidjeti ko će pobjediti na izborima i hoće li se ban produžavati...  Zakazivanja svakako nisu moguća do isteka bana. 
				__________________ DV2019 - has not been selected DV2020 - SELECTED Case #: 2020EU00035XXX DS-260: 20-Mar-2020 Poslani dokumenti: 21-Mar-2020 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
 Case number 2k .  Tako da trebalo bi da se odvija brze, ali s obzirom na ban , moramo čekati . | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Opusteno ljudi. Treba sacekati jos. Ni mi nismo dobili mail da su dokumenta u redu jos, a poslali smo ih krajem septembra. Dobio je Biden... bice bolje za sve nas posle nove godine! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Imam jedno pitanje ? Dobitnik sam Dv 2021,predao ds-260 u septembru,cekam jos mail za dokumente.Dogovoram neki posao za Dubai,tj ako bi isao dole nekih 3-4-5 mjeseci dok mi ne zakazu intervju za USA da li sad moram otkljucavati DS-260 i mjenjati u koje sam zemlje isao (jos nisam ni otisao nitiznam sigurno da li cu ici) i sta sam radio ili to sve obavljam u ambasadi na razgovoru ? Hvala unaprijed    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

@Ata93 Ma druže mani se Bliskog istoka. Ideš u USA najbolju zemlju na svijetu, a ti briješ o Dubaiju. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

@Ata93 Okay, al' ono. Imaš USA na dlanu takoreći, neki to čekaju cijeli život, mnogi ne dočekaju, a ti bi išao malo negdje drugdje.  Pa, objektivno USA jest najbolja zemlja na svijetu. Neki nisu uspjeli, pa zato okrivljuju tu zemlji gdje su otišli, a ne sebe. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Smanji filmove | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka | 
| DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 | 
| Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 | 
|   |