![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
epa ovako, interesujeme jedna stvar pa se nadam ću ovde naći odgovor... Imam dugu vezu od preko 6 godina, avgusta 2011. sam zaprosio devejku ali se još uvek nismo venčali, eto sve čekamo neko bolje vreme i nikako da to i uradimo, e sad ono što mene zanima jeste šta biva ako neko od nas dvoje dobije useljeničku vizu pošto smo oboje aplicirali... jednom rečju me zanima koja je procedura da zajedno odemo "AKO" (daće bog) neko od nas dvoje dobije bude izvučen. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam 2010. slično pitala u Ambasadi u Sarajevu, dok smo suprug i ja bili zaručeni. Konkretno, moje pitanje je bilo: Šta ako se brak sklopi nakon izvlačenja, ako je jedan partner izvučen? Rekli su mi da se u tom slučaju treba dokazati veza i onda se bračni drug dodaje uz glavnog aplikanta. Rekli su da to nije ništa neobično, u dvije godine se svašta može desiti, događa se da ljudi dobiju i djecu koja se onda također naknadno dodaju.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=snatch019;26899]Pozdrav,
epa ovako, interesujeme jedna stvar pa se nadam ću ovde naći odgovor... Imam dugu vezu od preko 6 godina, avgusta 2011. sam zaprosio devejku ali se još uvek nismo venčali, eto sve čekamo neko bolje vreme i nikako da to i uradimo, e sad ono što mene zanima jeste šta biva ako neko od nas dvoje dobije useljeničku vizu pošto smo oboje aplicirali... jednom rečju me zanima koja je procedura da zajedno odemo "AKO" (daće bog) neko od nas dvoje dobije bude izvučen.[/QUOTE] Eeee samo cu reci jedno: Amerika je nas mnoge vencala :skviz: |
|
||||
|
||||
![]()
Nista ne brini, nego kad jedno od vas izvuku fino se vjencate i posaljete dodatne podatke da je status veze promjenjen, na intervjuu mozete dokazati da ste u vezi od prije. Uglavnom ima opcija, mnogi forumasi su bili u toj situaciji.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Epa sad mi je pao kamen sa srca :D
Hvala svima na odgovorima :) Sad jos samo da izvuku nekog od nas dvoje pa vas sve zovem na svadbu :tubac::clap::harmonik::guns2::clap::pucpuc2: :ziveli2: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=snatch019;26904]Epa sad mi je pao kamen sa srca :D
Hvala svima na odgovorima :) Sad jos samo da izvuku nekog od nas dvoje pa vas sve zovem na svadbu [/QUOTE] A ako ne izvuku, hoce li onda biti :clap::harmonik::guns2::clap::pucpuc2: :ziveli2: ? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc, savet, sugestija bilo sta!!!!!!!!!!! | pence | Vaša strana | 117 | 18.05.2009 17:22 |
![]() |