![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me koji su prvi koraci do dobijanja USA drzavljanstva jednog mladog bracnog para,koje su mogucnosti,i da kazem cake,kako je najlakse odnosno naj prostije,novi sam na forumu,pa ako moze neko da mi pomogne,znacilo bi mi,hvala unapred.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nema caka bili stari ili mladi isto vam je za sve. Najlakse je da se prijavite na lutriju, ako vas izvuku da dobijete zelenu kartu i nakon pet godina mozete da se prijavite za drzavljanstvo.
Caka broj jedan: udjite legalno u zemlju. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa nisam ni mislio nelegalno,al hvala u svakom slucaju,gde se prijavljuje to za lutriju ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Jeste li se prijavili za DV2013? Ako niste, prijave za DV2014 pocet ce nekad u oktobru, traju mjesec dana. Do tada imate vremena da iscitate forum, temu po temu, stranicu po stranicu. Kad procitate i ako vam nesto ne bude jasno, postavite pitanje u odgovarajucu temu. Sretno u citanju.
|
|||
|
|||
![]()
Procitaj tu celu stranicu, pise ti na njoj. Svake godine je u istom periodu.
Ako ti slabije ide pretraga, pogledaj ovaj deo foruma, svaka tema ti je o toj prijavi: klikni na ovaj link |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
to je broj koji dobiju oni oni koji su izvučeni. ne znači ti to sad ništa.
čitaj sad narednih meseci ovaj forum. čitaj kakav je život u USA. itd. i u oktobru se prijavite i ti i suprug(a) na zvaničnom sajtu koji glasi www.dvlottery.state.gov/ onda čekajte maj 2013 jer tada možete proveriti dal ste izvučeni ili ne. pošto ćete i to pitati sigurno, verovatnoća da te izvuku je negde oko 1-2%. al ako oboje igrate, dupliraju se šanse. što se tiče državljanstva, to nije banana država. morate tamo da živite, radite, plaćate poreze, bla bla i onda možete za 5 godina eventualno dobiti državljanstvo. a ne kao za hrvatsku, mađarsku i sl gde odma dobiju državljanstvo skoro svi koji ga zatraže, a posle ga držiš u fioci "ako ti zatreba". ![]() Last edited by hope; 04.04.2012 at 16:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Blago tebi! Dok vecina ljudi sa foruma zeli bilo kakav tip vize za Ameriku, ti bi odmah drzavljanstvo za mladi bracni par!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
put do drzavljanstva | Dany8 | Stare teme | 13 | 01.04.2011 05:01 |
igrati za oboje kao primarne aplikante - bracni par | KeyMaker369 | Stare teme | 1 | 10.11.2009 21:30 |
![]() |