![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
...da je neko prvo dobio Green Card na lutriji, a zatim kada je dosao u USA da je dobio i Jack Pot na pravoj Lottery?
mislim da bi to bila najbolja fora na svetu, i interesantno bi bilo znati da li postoji takav sreckovic? ne mora cak ni da je sa prostora Ex-YU, nego iz celog sveta od svih koji su ikada ucestvovali u Lutriji za Zeleni Karton. jel zna neko? |
|
||||
|
||||
![]()
E ja sam bas o tome razmisljao,moram da prodam sve sto imam i pravac Vegas...
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
|||
|
|||
![]()
Meni negde u malom mozgu da ovde, kao i svugde, za dobitke na lutriji moras da si drzavljanin ali nemam pojma, pise u sitnim slovima obicno u objasnjenju...
|
|
||||
|
||||
![]()
Permanent resident je isto ok...imas ista prava kao i amer samo ne mozes da glasas.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mozda sam promasio temu ali zelim da se konstatujem .. Da li je ova aplikacija na forumu za zelenu lutriju 100% sigurna .. ili je to neka izrada
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ili ja nisam upucen pravilno u taj sistem .................................................. .............................................
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ovo ovdje je samo primjer kako to izgleda, prava aplikacija ce biti na onoj zvanicnoj web stranici nekad u oktobru. Do tada spremi sliku 600x600 pixela, i sretno!
|
|||
|
|||
![]()
Ok hvala na odg .... eto onda castim te nekad kafom u USA!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam dali se to vazi,ali moja mama koja zivi ovde vec 7 godina,je aplicirala dva puta za mene,za zelenu lutriju.Prvog puta nisam bila izvucena,ali u 2010 godini posle druge aplikacije ja i muz smo bili izvuceni za green kartu,a samo 5 dana pre da nas obaveste da su nas izvukli mama je dobila 10 000 dolara na srecki.Tako da smo se salili sa njom da je u jednoj godini dva puta dobila na lutriji.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |