![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
PozZdrav za Zelenu Lutriju i sve članove!!!
Udajem se na proleće, da li da ja i vjerenik sada u prijavi stavimo da smo u braku ili šta da radimo. Ako stavimo da smo u braku hoće li biti problem ako nas izvuku taj što je prijava popunjena u Oktobru 2012 i piše da smo u braku a na vjenčanom listu tamo neki datum iz proleća 2013-te. Molim dugačke detaljne odgovore, i pouzdane bez nagađanja. Iskreno bojim se da me izvuku a ne mognemo zajedno baš zbog toga!!! :-_-;: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=misicadrazina;31479]
Molim dugačke detaljne odgovore, i pouzdane bez nagađanja. :-_-;:[/QUOTE] Molim dugacko i detaljno pretrazite forum i ne otvarajte nove teme bez velike potrebe :grin: |
|
|||
|
|||
![]()
Vidim da si upućen, daj link... da se ne mučim uzalud ponovo...
|
|
|||
|
|||
![]()
iz ove rasprave moglo bi se zaključiti da se u prijavi može navesti da sam u braku a vjenčati se posle, al treba mi sigurnija potvrda...
ajde stari vuče pomozi... pliz :D [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=888[/url] |
|
|||
|
|||
![]()
U prijavi navodite trenutno stanje na dan popunjavanja formulara za prijavu. Ako izvuku jedno od vas dvoje kasnije ćete im dostaviti dokaz o sklapanju braka tj. promjeni bračnog statusa i neće biti problema da odete zajedno. U prijavi smiješ pisati samo ono sto možeš dokazati sa tim datumom prijave (bračno stanje, školska sprema, broj djece itd.) a sve ostale promjene kada do njih dođe se naknadno šalju u Kentaki.
|
|
|||
|
|||
![]()
ja i djevojka smo se vjenčali 7 dana prije intervjua i o tome obavijestili ambasadu.
na intervju smo morali donijeti slike i druge dokaze o dugogodišnjoj vezi i nije bilo nikakvih problema. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jovke;31491]U prijavi navodite trenutno stanje na dan popunjavanja formulara za prijavu. Ako izvuku jedno od vas dvoje kasnije ćete im dostaviti dokaz o sklapanju braka tj. promjeni bračnog statusa i neće biti problema da odete zajedno. U prijavi smiješ pisati samo ono sto možeš dokazati sa tim datumom prijave (bračno stanje, školska sprema, broj djece itd.) a sve ostale promjene kada do njih dođe se naknadno šalju u Kentaki.[/QUOTE]
Hvala mnogo, i predpostavljala sam da je tako ispravno... al na drugim temama ima svakakvih ideja a najviše me je bunila ideja da u prijavi stavim da sam udata a da se udam pred intervju... al to je laganje Hvala mnogo još jednom, nadam se da ce tema biti korisna i drugima pogotovo zbog svog naslova... pozZ |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jazg;31506]ja i djevojka smo se vjenčali 7 dana prije intervjua i o tome obavijestili ambasadu.
na intervju smo morali donijeti slike i druge dokaze o dugogodišnjoj vezi i nije bilo nikakvih problema.[/QUOTE] O tome ćemo posle ;) Hvala ti na odgovoru... dobro je i ovo znati. PozZ |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odobrena iseljenička viza posle 5 godina | stanko76 | Porodične imigrantske vize | 130 | 24.09.2019 10:25 |
Da li posle prijave kod USAFISa 2007. moze da se prijavi za DV 2012 bez njih. | Ninanina | Stare teme | 5 | 01.11.2010 09:18 |
Menjanje pasosa posle zenidbe? | Sloba_Kg | Druga koverta | 9 | 28.11.2008 01:40 |
Odluka posle prve koverte | asmiki | Prva koverta | 4 | 09.05.2008 21:03 |
![]() |