![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Da li moze nastati problem » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje za one koji mozda znaju vise o ovome. Naime, ja sam nakon srednje zavrsene skole upisao privatni fakultet u Novom Sadu sa kog sam se ispisao dva meseca kasnije. U sledecem upisnom roku sam upisao drzavni fakultet koji sam i zavrsio. Pri popunjavanju prvih formulara nisam naveo taj privatni fakultet pod "schools you have attended". Koliki to problem moze biti prilikom razgovora u ambasadi. Napominjem da nemam nikakav dokaz da sam pohadjao taj fakultet. Niti da je to uopste bitno
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Također sam upisala fakultet A, polagala sam ga godinu dana, odustala od njega. Nakon toga, upisala sam fakultet B, ali s tim da sam direktno upisala drugu godinu, a ne prvu, jer mi se prva godina priznala s fakulteta A. Stoga, ja sam završila svoj fakultet B u roku od 2 godine (fakultet je trajao 3 godine, s obzirom da mi je prva godina priznata, završila sam ostatak za 2 godine). Ovaj fakultet A nebi htjela navoditi, jer ga nisam završila, nisam položila niti prvu godinu službeno. A opet, ako stavim u prijavu da sam fakultet B položila od 2010-2012 godine, možda im bude sumnjimo kako sam mogla završit faks u 2 godine ![]() Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa i ovde ljudi cesto studiraju vise fakulteta dok im nesto ne upali i legne kako treba. Ljudi su ljudi svugde...
|
|
||||
|
||||
![]()
hmmm, pa ne znam... Koliko se secam, u tekstu pitanja stoji "ALL schools", kao i "attach additional sheets" u slucaju da ne mogu sve skole da stanu u onih nekoliko redova... Mislim da ih treba poprilicno bukvalno shvatiti, i uraditi onako kako zahtevaju, koliko god to banalno izgledalo...
|
|||
|
|||
![]()
Da, upravo iz ovog razloga sto pise navedi SVE skole. Medjutim, kao sto rekoh, ja nemam nikakav dokaz da sam taj fakultet upisao, nemam nikakve papire sa njega i jedini zvanicni papiri koje imam su papiri sa Filozofskog fakulteta u NS gde sam i zavrsio. I lepo pise zavrsio skolu 2005. a upisao fax 2006. Ne znam...ne zvuci mi kao neki ozbiljan problem, pa cak ni u ovakvom slucaju
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nije to toliko 'striktno' ako se pogresi neka 'sitnica'.
Bitno je samo da se ima srednja skola a za sve vise od toga nije ni bitno niti pitaju. Ponekad pitaju na razgovoru cisto da bi videli ono kako cete se snaci u USA u smislu posla i slicno, realno meni vise deluju kao da brinu gde cete i sta cete kad sletite na aerodrom i nista drugo. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ljudi, ovo dodje kao olaksanje
![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li moze da se dobije viza ako je osoba osudjivana | Visitors | Vaša strana | 39 | 26.05.2025 22:00 |
Moze li pomoc oko aplikacije za DV lottery | vannycasatoo | Stare teme | 33 | 23.09.2010 23:38 |
Da li moze ovako? | srboljub89 | Vaša strana | 11 | 05.08.2009 21:22 |
![]() |