![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
Imam jedno pitanje, nisam mogao da nadjem na forumu nikog ko je izvucen za DV 2013. Koliko sam upucen, vise nema slanja prvih i drugih koverti, moj cale je izvucen 2013EU00008xxx , nista mu nije stiglo, i nebi ni znao da je izvucen da brat nije slucajno proverio. Situacija je sledeca. Brat je preko iste lutrije vec 5 godina u americi. On je dosao u Srbiju na odmor pre nove godine, i danas je zvao kentaki da pita za intervju. Proverili smo, i zakazano je za 6.3.2013. U aplikaciji pise da smo ja i keva ukljuceni za intervju posto kada se prijavio nisam imao 21 godinu. (sva dokumentacija je poslata jos pre nove godine u kentaki i sve su primili) Dakle nema povratnih koverti itd. intervju je zakazan a mene interesuju iskustva i cene. Interesuje lekarski pregled gde,kad odraditi i koliko kosta? Da li postoji mogucnost odlaganja intervjua i da li je to moze da steti? |
|
|||
|
|||
![]()
U gornjem delu foruma ima pretraga. Nisi rekao odakle si, kakva iskustva i kakve cene. A da ne pricam da nisi ni procitao nista, jer da jesi, vec bi video u delu gde si otvorio temu da imas odgovore na neka tvoja pitanja.
[url]http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5[/url] [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4[/url] |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavamo se :)
Iz Nisa sam. Citao sam ja to sve i kad je brat pre 5 godina trebao da ide, ali interesuju me najnovija iskustva. Najzelenije sto sam nasao je pocetak 2012. Da li se nesto promenilo po pitanju intervjua i lekarskog pregleda. |
|
|||
|
|||
![]()
Gledam sada u kalendar i vidim da je 6. februar, do 1. aprila ima jos vremena, pa samo konstatujem da si poranio sa salom.
Jel si video mozda temu malo pogresno napisanog naslova "Intervijui 2013", e tu udjes i procitas. Tu su iskustva ljudi sa lutrije 2013, i tu su neki opisali svoja iskustva iz ambasade. Posto ste vi konkurisali za 2013 godinu, onda udjes na tu temu i procitas, najzelenije ti je iz ove godine na toj temi. Nije mi tesko da procitam iskustva ljudi pa da ti prepricam na brzinu, ali sve u svemu, svi su do sada prosli intervjue, jedno iznenadjenje za tebe, od prosle godine je i smanjen trosak u ambasadi. Sta god da te interesuje ja sam tu, pa ako imas neko pitanje, ja cu da skoknem do teme ispod i da pitam ljude pa cu ti dati odgovor. |
|
|||
|
|||
![]()
Molim moderatore da obrisu temu, nesto sam skroz isflesirao
hvala |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Makedonija: Intervju | martinwerdel | Intervju (interview) - Ambasada | 627 | 29.07.2019 23:46 |
Intervju uskoro,ali... | Kobe | Stare teme | 5 | 30.10.2011 14:06 |
Intervju u ambasadi? | orsolya | Stare teme | 41 | 25.07.2011 23:27 |
HM...zanimljiv intervju... | nelson | Vaša strana | 9 | 26.02.2009 10:27 |
Intervju zakazan ... | mvp977 | Druga koverta | 3 | 23.10.2008 17:16 |
![]() |