![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Salt Lake City, Utah » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pogledala sam teme,ali nisam nasla nista o SLC. U slucaju da ima nekoga u ovom delu USA, bilo bi lepo da svoje iskustvo podeli sa nama. Mene sve vise privlaci ovaj grad, jest da klima nije kao u CA i nema okean, ali se prilicno razvijaju i imaju druge interesantne stvari...Bas bih volela da cujem i vase misljenje.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Diiivnoo!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa sve me zanima o tom gradu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Meni se npr ne dopada sto to ima kako se kaze kad jedan muskarac ima vise zena. A nema da jedna zena moze da ima vise muskaraca. Nije fer. Ako mogu jedni, nek mogu i drugi...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A takve porodice ,sa vise zena,ja licno nisam ni videla,mormone mozes videti samo nedeljom ujutru kad krenu u crkvu,neupadljivi su...Grad je urban,mozda je ranije bio vise patrijahalna sredina,sada ne.. |
|
|||
|
|||
![]()
Jednosoban stan u centru mozes da iznajmis za 600$,prevoz je odlican pa ti u startu ne treba auto.Ko voli zimske sportove,ovo je pravo mesto za njega,jer je u blizini cuveni Park City.Nije mi se svidelo sto ta jezera nisu bas nesto uredjenja za kupanje,pa je leti najbolje skoknuti do Vegasa za vikend...
|
|
|||
|
|||
![]()
Utah. Doselili smo se pre godinu ipo dana pravo iz Srbije u Salt Lake City. Ukratko, ekonomija na visikom nivou sa tendencijom rasta, stopa kriminala veoma niska. Klima slična kao naša umereno kontinentalna, stim da je vlažnost vazduha veoma niska tako da se topla leta veoma lako podnose. Stopa nezaposlenosti veoma niska ako ne i najniža u USA. Trosoban stan u skoro samom centru grada plaćamo $860. Cene nekretnina su takodje povoljne. Grad je u kotlini a na pola sata vožnje se nalaze luksuzni ski centri. Saobraćajna infrastruktura perfektna. Idealno za porodičan život. Nedostaje još okean ili more za potpuni ugodjaj. Jedna od mana je što je noćni život prilično siromašan.
Ako neko ima konkretnih pitanja neka izvoli slobodno. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P. S. Na forumu vec postoji tema o Vasem gradu.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
City Data | xeg | Lokacije u USA | 0 | 17.07.2008 15:47 |
![]() |