![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam da li ste pratili novosti zadnjih dana, ali probila se vest da ce vec od naredne godine biti uspostavljeni direktni litovi Srbija - Sjedinjene Americke Drzave
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Isti dan kada je vest objavljena u medijima, stigla je i kontra vest sa sajta Peščanika, kojima poklanjam više poverenja nego ovim prvima. Kao i u slučaju "Mercedes kupio Ikarbus", i ovde je po sredi izvrtanje istine.
A istina je da je aerodrom konačno stekao uslove koje su Amerikanci tražili da bi uopšte bilo moguće organizovanje direktnih letova. Postoje još dve ili tri faze, a potencijalni problem koji bi AirSerbia mogla da ima je pitanje vlasništva i uloga države jer je poznato da je zbog tog problema i ranijih godina bio odbijan. Poslednji put na intervenciju vodećih Američkih avio prevoznika koji obavaljaju prekookeanske letove. Postoji i jedna insajderska, neproverena informacija - navodno je sve ovo prvobitno iz medija istina. Sve je već dogovoreno, a ekipa iz vlasti ciljano plasira vesti u medije. Jedan od sledećih koraka je kupovina ili uzimanje na lizing aviona koji može da obavlja prekookeanske letove. Do proleća sledeće godine ima još dosta...
|
||||
|
||||
![]()
Sta se desilo sa ovim? Pricao sam sa mojim juce pa mi keva kaze da su konacno odbrili direktne letove za ameriku. Mada nista vise nije znala da kaze.
Jel ce uopste biti neto od toga? ![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
U novinama je bilo valjda do kraja godine moguce je da ce uspostaviti let za NY.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5...etovima-za-SAD ovu vest sam prekljuce cuo na radiju kad sam se vracao sa posla kuci.
|
||||
|
||||
![]()
Pa ove godine cu promasiti sansu da provedem citavih 12 sati u avionu ORD - BEG, ali onda po svemu sudeci sledece godine ;0
![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Dobra vest,još samo da se realizuje...kod nas ništa nije sigurno,elem mogu da se potpišem da su naši piloti najboli na svetu zaista...na prošlom letu,doduše kratkom od Rima-Bg.pilot je svako malo preko razglasa pričao putnicima msm baš super a hit je bio kad je objavio rezultat fud.utakmice,tad smo igrali ne znam protiv koga...e meni to bilo baš simpa iako ne pratim fudbal.
|
|
|||
|
|||
![]()
bilo bi dobro da se realizuje,samo da ne bude kao I do sada..
|
|
|||
|
|||
![]()
Kada sam, pre četiri godine, sa porodicom išla za Čikago, kupili smo karte za tada najavljivan direktan let Beograd-Čikago. Tri dana pred put letovi su otkazani, avion kompanije Swiss Air koja je trebala da realizuje ove letove, zaustavljen je pred prvo poletanje u ovom aranžmanu, sa sve putnicima koji su bili u avionu. Pare su nam vratili, ali smo putovanje morali da pomerimo dok ne nađemo neku slobodnu kartu za let od 15 časova preko Minhena
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da ne ispadne da mračim, iskreno se nadam da ce ovog puta biti sve ok,i da će ta linija proraditi na veliko zadovoljstvo svih nas ovde a i naših tamo ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slanje poste iz Srbije u Ameriku | dreamerns | Vaša strana | 16 | 23.04.2019 04:51 |
Da li se iko od vas pokajao sto je otišao iz Srbije? | NinaSteva | Vaša strana | 263 | 02.04.2015 04:53 |
Pronalazenje posla iz Srbije u USA | Aristotel | Vaša strana | 23 | 11.08.2013 22:09 |
Profesionalni vojnik Vojske Srbije | NinaLjuba | Stare teme | 17 | 21.09.2011 19:30 |
Prebacivanje novca iz Srbije za USA | dmi | Vaša strana | 2 | 17.11.2009 14:28 |
![]() |