![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Najjeftinije države i gradovi za život u USA » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Trenutno zivim u LA I ne zelim ovde da ostajem na duzi rok jer je skup za zivot kao i kirije....ovde nikad necu biti u stanju da kupim nekretninu...
Npr za kiriju na Santa Monici sestra placa 1750$ mesecno plus troskovi...I naravno takse... Zanima me koja drzave su medju jeftinijima za zivot po pitanju kirija, cene nekretnina, hrane, poreza... Takodje ne patim za metropolama, vise mi odgovoraju manji gradovi, mirni, za porodican zivot... Takodje ljubitelj sam prirode... Imam 31 godinu u u USA sam 2 meseca i zelela bih da se preselim na neku pristupacniju lokaciju i skrasim na jednom mestu.... Sektor u kom planiram da ostanem je bankrastvo....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
TEXAS: Nema state tax, a sto se nekretnina tice, to vec zavisi od grada do grada. Moji favoriti: North Carolina, South Carolina & Virginia. Cene nekretnina cak i po vecim gradovima su sasvim pristupacne - Charlotte, NC npr. Ekonomija se jos uvek drzi, klima ok... Kazem favoriti jer volim istocnu obalu. Ali po mojim istrazivanjima Nevada je ipak najpovoljnija za zivot. Srecno ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tema je super i drago mi je da jw otvorena. E sad moje pitanje da li je najbolje sto je najjeftinije ili treba ipak da se gleda odnos prihoda i rashoda? Boleo bi u tom svetlu neko da da neko misljenje ili iskustvo.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moje istrazivanje o gore navedenim drzavama je bas i zasnovano na odnosu plata u zdravstvu i rashoda. I ne samo tome vec i kvalitetu zivota koje mozes imati u pomenutim drzavama. |
|
|||
|
|||
![]()
Magelan hvala ti na informacijama . Meni onda nije jasno zasto je u Kaliforniji skup zivot a plate ne prate te cene. A opet koliko cujem dosta ljudi koji su i u Americi i ovde na Balkanu mastaju da zive upravo u toj drzavi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da se razumemo, ima gradova u Cali gde je zivot jeftiniji kao npr. Palm Springs. E sad, pitanje da li neko zeli u Palm Springs ili LA. I naravno, svi smo razliciti. Nekome je bitna lokacija. Nekome da ima svoju kucu. Nekome da je blizu okeana. Nekome je imperativ Manhattan. Neko voli da mu je toplo cele godine... Dobra stvar u USA je sto sve to ima negde. Pitanje je koliko smo spremni na kompromise i sta su nam prioriteti ![]() Last edited by Magelan; 08.02.2015 at 02:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Izgugluj pa vidi kako ti se cini. Nisam siguran kakvo je zagadjenje, jer rafinerija u tom gradu ima puno. |
|
|||
|
|||
![]()
O Kaliforniji (Bay Area).
Znam ljude koji zive i sa 10-15$ na sat...u najskupljoj zemlji u USA. Ne kazem da zive lepo, vec da zive, mada se i ne zale mnogo. ![]() A sto se tice kupovine kuce..e to je vec malo teze.
|
|||
|
|||
![]()
Kakva je situacija sa zemljama u unutrasnjosti, cula sam da su kirije 600$ sto mi zvuci neverovatno....
Ja licno ne volim da placam visoku kiriju...dusa me boli od toga...
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gay život u Americi | Sima | Vodič za emigrante | 216 | 26.04.2020 19:33 |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
Najsigurniji gradovi u USA | dreadnot | Lokacije u USA | 32 | 16.09.2014 20:28 |
Život na Balkanu | hope | Vaša strana | 27 | 18.05.2012 12:02 |
Varijante za život u USA - Studiranje | Mikimax | Vaša strana | 46 | 22.04.2012 02:04 |
![]() |