![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ćao drugari.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ćao 😄 čestitke !! Ja sam izvučen ove godine takodje. Poslao sam DS tek pre par dana. U suštini, nije bitno da li ćete DS poslati odmahu maju ili tek u avgustu, svakako će vas obraditi kada na red dodje vaš case number. Od 1.oktobra ove godine kreću zakazivanja intervjua, pratite Visa Bulletin, uvek u oktobru imaju termin case-ovi ispod 3000-3500 zavisi od godine. Meni bi sledovao termin u novembru ako sve bude u redu sa radom ambasade i KCC-a. Do tada ćete dobiti email od KCC u kom potražuju skenirana dokumenta. Nakon što ih pošaljete, a oni obrade, stići će vam i email sa terminom za intervju.
Meni je prva prijava, inače sam proveo leto 2019. kao student u Koloradu pa je jasno odakle interesovanje za ovaj proces. Prvih 6-12 meseci će biti nezaobilazno stresni iz milion razloga ali ubrzo ćete se osetiti izuzetno sposobnim da držite svoj život u svojim rukama na svim poljima. Moj utisak je bio takav bar. Srećno! |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,
Ja sam isto izvucen ove godine DV2022 poslao sam DS 260 u maju i zelim da pitam dali mozda neko dobio mail od KCC za dokumenata ? |
|
|||
|
|||
![]()
Od kraja avgusta ili pocetak septembra bi trebalo da izbace bilet do kog broja ce pozivati ljude u oktobru. Pa svaki naredni mesec tako rade.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam popunio DS260 11. maja, a dobio sam mail za dokumenta pre neki dan, CN broj mi je oko 20k...
|
|
|||
|
|||
![]()
To je super, jel si Single ili sa familijarni aplikant ja sam sam poslao dokumenata pa videcemo ja sam familijarni 4 aplikacije bitno da se nesto desava 👏👍
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav. Pitanje nevezano za lutriju, treba mi usluga. Da li neko ide ili ima nekoga ko ide iz San Franciska za Srbiju sledece nedelje? Cekam da mi stignu posebne formule za ishranu deteta a nemam dovoljnu kolicinu da cekam posiljku iz USA. Ako bi neko bio voljan da to ponese sa sobom? Hvala vam svima
|
|
||||
|
||||
![]()
Jedno pitanje...ima li podatk igdje koliko je izvučeno iz BiH? Vidjela sam da je prijavljenih 2 600
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|||
|
|||
![]()
Ovu godinu u BIH izvuceni 67 ljudi.... visa Bulletin Avgust 2021
|
![]() |
|
|
![]() |
||||