![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja danas kupio, pa odmah da se pohvalim :-)
Salim se. Kada dobijete zelenu kartu i odete u USA, sigurno ce vas interesovati sto jeftiniji nacin da se cujete sa svojima. Sa drugovima i drugaricama koji koriste komp necete imati problema...tu su IM, skype, gtalk i sl, medjutim imate sigurno prijatelje/rodjake koji ne koriste kompjuter...ili ga retko koriste. Takodje, ostaje problem kako se cuti sa roditeljima, a da pri tom ne morate sinhronizovati vreme kada da mama bude online i sl. Jedna varijanta je skypephone. Prednost je da je dosta jeftin, mana je sto jedino moze koristiti skype mrezu i imate jos jedan telefon u kuci. Za mene je bolja varijanta bila Linksys 3102. To je mali rutercic koji se prikopca na vasu telefonsku liniju i kada vi zovete, mami zvoni njen kucni telefon. Takodje, ako ona hoce vas da zove, okrene # i broj vase ekstenzije na kucnom telefonu..i eto vas ![]() http://www.linksys.com/servlet/Satel...VisitorWrapper |
|
||||
|
||||
![]()
Ja mamu obično okrenem sa mobilnog direktno, koristeći neku od onih kartica za inostranstvo. Za 4.5 kinti, ako zovem na fixni, imam preko 70 minuta razgovora što mi je više nego dovoljno.
Fixni telefon kući ni nemam, te su mi ovakvi telefoni dodatni smor - i tako sam retko kući, a mobilni je ovde kao i fixni... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na info !
I ja kad sam bila tamo koristila sam kartice ,po par dolara ,vise puta pricas na njih i sve ok... |
|
||||
|
||||
![]()
super tema! Samo nastavite sa predlozima
![]() Ja sam mislila svojima ostavit jedan lap top i naucit ih kako da koriste skype, tako cemo se moc i gledat preko videa. Tako komuniciramo i sada sa drugom bakom i dedom i oni su vec profi u tome.
|
||||
|
||||
![]()
offtopic:
Meni recimo nikad nisu bili jasni ljudi koji za online komunikaciju koriste (tj. moraju da instaliraju) Skype. Ja za posao koristim MSN, i ako i druga osoba ima MSN, sve se to može i tim putem raditi, svi oni imaju audio/video, tako da čak ni Skype nema potrebe instalirati, rade i ostali IM-ovi posao. Ja sam na kraju ipak morao da ga instaliram jer ljudima jednostavno ne mo'š objasniti; čuli ljudi da je Skype za spiku preko neta, i to ti je. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ja osobno koristim MSN za chat a Skype za video, neznam zasto. TAko svi pa i mi. hehehe! Plus ajd visi prestanite sa Vi da se castite!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja koristim voip i to razne betamax-ove klonove u zavisnosti koji je trenutno najjeftiniji. Ovim putem mozete da zovete sa kompa na telefon a mozete i da prebacite poziv na vas mobilni. Listu cena za razlicite klonove imate na
http://backsla.sh/betamax |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
@steficacvek - i ja isto koristim skype za pozive skype-2-phone..
za samo 0.017 Eura imas pozive prema EU i Americi... Uplatim po 10 Eura i zaboravim kada sam uplatio.. bude mi po par mjeseci... Jedino je to preoblem kada iz drugih zemlja zoves ex-yu.. to je onda nesto skuplje..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
A tek sto MSN zna da se zaglupavi - to ne mogu Skype i svi ostali IM zajedno, ne verujem da neko koristi MSN a da mu se to nikada nije desilo, tipa trazi update a nece da se update-uje, ne moze da se uloguje, nema kontakta... a sve se to na kraju mora srediti uz pomoc stapa i kanapa
![]() Primetio sam Linksys 3102 ranije i svidja mi se ali je kod nas tada bio ~150E a u USA duplo manje i to $
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
![]() |
|
|
![]() |