![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi,
kad smo svi ovako slozni ovde, da li bi imalo smisla da odredimo neki kafic, gde bi mogli licno da se srecemo (recimo jedared mesecno) i ispricamo? ![]() Da to bude mesto na kom bi se sretali svi koji imaju bilo-kakve veze sa USA? Posto je nas drugar Srd(j)evic iz Nova Sada, u to ime predlazem da prvi kafic u tom lancu kafica bude u tom gradu, a za posle cemo lako ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hahahaaaa.... Super za Novosadjane. Mene ta kafa bi kostala jedno 100eur benzina i 50 eur putarine.
![]()
2009EU00010xxx Negde krajem Maja 2008- dobila sam prvu kovertu 24/5/2008- poslala prvu kovertu u KCC 17/07/2008-Dobila sam potvrdni mail iz KCC da su dobili moju kovertu 04/11/2008- Zakazan intervju u US Embassy - Skopje 15/10/2008- Stigla druga koverta 20/10/2008- Zakazan lekarski pregled u IOM 04/11/2008 - Uspesno zavrsen intervju, viza odobrena. ![]() 01/03/2010 - Prva stanica Williamsburg, VA 16/06/2010 - Selidba "za stalno" Scottsdale, AZ |
|
||||
|
||||
![]()
Odakle je najveća koncentracija ljudi? Živo me zanima! Koliko sam ja uspeo da ispratim, imamo gomilu novosađana (od kojih su neki i Čikažani), nekoliko Sarajlija, rekao bih... Odakle nas još ima? Gde još možemo da sastavimo ljudi za jedan sto?
P.S. Ja sam malo davno otišao, ali ako je mesto još na glasu (tj. samo da nije propalo), onda je moj predlog Sterija. ![]()
|
![]() |