![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Dobio sam juce I 134(faxom) i ladno su mi pogrijesili prezime Milankovic umjesto Milakovic :bravo:. Lik koji mi je poslao je sad trenutno otputovao i vraca se za 7 dana. Sta mislite da li to moze praviti problem? Naravno ne mislim to predavati osim ako mi traze.
E da , cuo sam se s njim i kaze ako budu pravili problem poslace faxom ispravan za 7 dana direktno u ambasadu. Ima ki neko slicno iskustvo ili je cuo nesto , hehe :w00t: |
|
||||
|
||||
![]()
cuj trenutno otputovao !!!! teleportom ?! :udri:
|
|
||||
|
||||
![]()
hahahaah pa imas jedno 10 minuta ako ne gresim za edit :grin:
Sorry - ne mogu da pomognem, nisam ni imala AoS na interview... Z |
|
||||
|
||||
![]()
Mozda da nazoves ambasadu pa da pitas..
Znam da nisam od neke pomoci sa ovim odgovorom.. ali sumnjam da ti neko moze tacno odgovoriti ... poz i srecno.. U svakom slucaju javi sta si rijesio
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo imali isti slucaj, umesto Mihajlovic, bilo je Mihailovic. Nesto se secam da je bila jos jedna greska, dal' kod adrese, nisam siguran. Mi smo AoS kao takav predali i niko nije nista pitao...tako da mislim ne treba da brines. Ako ti bas i bude to neophodno da ti izdaju vizu, sto cisto sumnjam..verujem da ce ti reci da im dostavis novi kasnije.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=asmiki;5964]Mi smo imali isti slucaj, umesto Mihajlovic, bilo je Mihailovic. Nesto se secam da je bila jos jedna greska, dal' kod adrese, nisam siguran. Mi smo AoS kao takav predali i niko nije nista pitao...tako da mislim ne treba da brines. Ako ti bas i bude to neophodno da ti izdaju vizu, sto cisto sumnjam..verujem da ce ti reci da im dostavis novi kasnije.[/QUOTE]
Imas cugu , hvala :beer: |
|
||||
|
||||
![]()
Odličan odgovor Miljane, pravo u centar! :bravo:
Inače, ako ima neke veze s ovim, meni su svi papiri bili na ime SRDJEVIC, pa mi opet nataknuše ovde SRDEVIC... :belj: stric je, naravno, napisao ovde SRDJEVIC kad je slao garanciju. (doduše, meni su to SRDJEVIC utefterili kao alias... :grin: još samo 1.5god i vraćamo J na velika vrata... :ludak:) Tako da sam i ja tehnički imao garanciju na pogrešno ime... :grin:
|
||||
|
||||
![]()
Osoba A: [B][I]Ja sam Milos Srdevic![/I][/B]
Osoba B: [B][I]Ja sam Milos Srdjevic![/I][/B] Osoba C: [B][I]Ja sam Milos Sredjevic![/I][/B] Zelite li da ulozite kviska?:blink:
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]()
DA! Da nije osoba C? :obrva:
|
|
||||
|
||||
![]()