![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
"Građani s novim pasošem neće moći preko granice jer on sadrži 20 grešaka u odnosu na original, tvrdi Robert Rotar, vlasnik slovenačke firme kojoj su NBS i nemački „Milbauer“ ukrali patent
Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić i nemačka firma „Milbauer“ falsifikuju nove srpske pasoše, s kojima građani Srbije neće moći da putuju u inostranstvo! " http://www.kurir-info.rs/clanak/poli...4-2009/prevara Da li je imao neko problem na granici sa novim pasosem ? Last edited by PaulGarrett; 06.04.2009 at 22:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja nisam, doputovala sam u USA pre dve nedelje. Samo je americki carinik konstatovao: "New passport? It still sucks!!"
|
|
||||
|
||||
![]()
" BEOGRAD - Skandalozna vest da su novi pasoši koje izdaje država Srbija falsifikati, potvrđena je. Forenzičko ispitivanje novog srpskog biometrijskog pasoša pokazalo je da ova putna isprava ima dvadeset odstupanja od specimena, odnosno originalnog uzorka koji se upućuje pograničnim policijama drugih zemalja, saznajemo iz izvora bliskih Interpolu. "
" ... Na pitanje šta savetuje građanima kojima je država izdala ovakav pasoš, naš izvor kaže da će svaka država sama odlučivati da li u nju možete da uđete sa ovakvim pasošem ... " http://www.glas-javnosti.rs/clanak/d...a-lazne-pasose ![]() Last edited by PaulGarrett; 07.04.2009 at 09:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Majko draga, dugo vremena nisam cula vecu glupost. Koji nezamislivi kretenizam ...
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
Ja ne verujem da neko čita kurir i glas javnost i smatra njihove vesti za ozbiljno?!
![]() Osim ako nije bila poenta na šali ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja se takodje slazem i kao novinar sa 12 godina nekakvog iskustva smatram da je "Kurir" kretenska i senzacionalisticka novina koja tiraz gradi na jakim naslovima koji nemaju dokaz!!!
![]()
2009EU00018xxx 10.07.2008. - stigla 1. koverta 24.07.2008. - poslato nazad 04.08.2008. - stiglo u KCC 10.02.2009. - stigla druga koverta 09.03.2009. - lekarski uspesno obavljen 16.03.2009. - zakazan intervju-viza odobrena ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja povremeno citam dnevne novine online. Iznenadio sam se kada sam video naslov sinoc, napisali su da imaju izvor blizak Interpolu...
![]() Poslao sam danas SMS ministru unutrasnjih poslova Ivici Dacicu http://www.mup.sr.gov.yu/domino/arh2...f/31108brojevi Evo odgovora: "Nije potrebno da ponovo podnosite zahtev, ne mozete imati nikakvnih problema sa postojecim pasosem. Pozdrav" Last edited by PaulGarrett; 07.04.2009 at 18:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mozda je ovo sala sa zakasnjenjem, tj.pokusaj sale... ![]()
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
E ako je Daki rekao da nije problem, onda nema problema! Hahah... jbt u kakvoj drzavi zivimo (sam zivela)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja i dalje pratim ovu pasos aferu, bas me interesuje da li ce neko da odgovara
" ... Pošto bi ovo za građane koji su ih platili moglo da znači probleme prilikom putovanja u inostranstvo, pitali smo MUP Srbije da li za to neko treba da odgovara. Suzana Vasiljević, portparol MUP, kaže da je policija samo posrednik između ZIN-a i građana. - Mi smo samo servis koji izdaje pasoše koje nam dostavlja ZIN. Periodično vršimo kontrole što se tiče tehničkih uslova koje je postavio MUP i tu je sve u redu. Ali da li postoje razlike u pasošima koje pominjete, ne možemo da proverimo jer ne raspolažemo potrebnom tehnologijom - kaže ona. Prema rečima portparola Republičkog javnog tužilaštva Tome Zorića, ni oni se neće baviti aferom „pasoš„... http://www.glas-javnosti.rs/clanak/t...sos-bez-krivca |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stari/Novi pasos i dokumenta RS | Zana | Stare teme | 10 | 23.12.2008 07:57 |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |