![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Zeleo bih da napravim mapu USA sa ucrtanim drzavama i glavnim gradovima i mozda jos po nekim znacajnim podatkom, pa da isplotujem veliku mapu preko celog zida: da malo sticem predstavu - sta je gde i koliko je veliko.
Za tako nesto bi mi najvise odgovarala vektorizovana outline mapa sa ucrtanim drzavama u DWG ili CDR formatu. Da li neko raspolaze sa tako necim? Ja sam malo surfovao po netu, ali nisam zadovoljan onim sto sam pronasao.
|
||||
|
||||
![]()
to sam i ja trazio prosle godine
pronasao sam neku mapu ali u .jpg formatu The United States - National Geographic Society 4879 x 3355, 8792 KB ima i na ovom site-u Reference and Outline Maps of the United States, Printable Maps za svaku drzavu posebno ![]() ... stampaj karte za svaku drzavu posebno i lepi na zid |
|
||||
|
||||
![]()
Bas ti hvala za post, PaulGarrett.
Ja u sustini (na poslu) i koristim skenirane velike mape na koje ucrtavam nase trase i njih kasnije stampam i sve bude O.K.
|
||||
|
||||
![]()
Bilo bi super da neko postavi kartu Amerike, i obiljezi svakog od nasih forumasa da se vidi kako se zelinimo u razlicitim drzavama u Americi. Bilo bi lakse pratiti gdje je tko otisao. Tu kartu bi cesto trebalo osvjezavati jer evo krenule su nove selidbe i zanimljivo je vidjeti kako ljudi odabiru svoje destinacije. Sta mislite o tome?
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam vec par puta hteo to da uradim, ali nikako da se nakanim. U principu google maps tu pomaze.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
trebalo bi napraviti neku Interactive Flash Mapu, ovako nesto ili slicno gde bi umesto kruzica upisivali nick-ove sa foruma ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam napravio mali test na google maps, pa mozemo probati...evo i linka:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...35c090169&z=17 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ja sam to napravio da svako sebe doda (ko zeli), pa mozemo kasnije onda okaciti taj link negde (ili pak integrisati mapu u forum :-))
|
|
||||
|
||||
![]()
Kako da se dodamo?
|
![]() |