![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Aj malo mi pricajte kako je u tom gradu.
Jel dobar grad da se zivi? Jel lako naci posao? Ako se nadje posao, jel placaju dobro ili lose? Koji posao se uvijek moze naci? Cijene stanova ili nesto slicno. I tako te stavari. Zanima me, a vjerujem i jos nekoga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Izuzetno je tesko naci posao Sta znaci dobro ili lose placanje Ja za 9 meseci nisam pronasla posao koji se uvijek moze naci Cene stanova su urnebesne... nesto u ranku sa LA. PS. Molim te procunjaj malko po forumu i videces da mnogo ljudi koji zive u ovom gradu je pisalo i o zivotu i ima blogove i sve po redu |
|
||||
|
||||
![]()
dobro ili lose znaci kolika je standardna zarada.
a sta ti trazis 9 meseci, pa ne mozes da nadjes. ja bih na pocetku bilo sta radio. |
|
|||
|
|||
![]()
Izvini, ali na tvoja pitanja niko ne moze da odgovori, jer su dovoljno neprecizna. Standardna zarada za koji posao? Sta znas da radis....sta znaci "bilo sta"?
|
|
|||
|
|||
![]()
sve informacije su ove http://www.city-data.com/city/Chicago-Illinois.html
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Kako je nekima zivot ruzicast, prosto im zavidim... Ja sam se usr'o od ucenja i rada i opet strepim za sve zivo po pitanju odlaska, a neki bi onako otisli raduckali i tako to.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
kako ti mozes da kazes da ja ne znam nista da radim.
za tvoju informaciju zavrsio sam skolu za programera. nije tvoje da umesto nekoga govoris sta ta osoba zna da radi, a sta ne |
|
|||
|
|||
![]()
Ispade da je u Cikagu najtezhe naci posao od cele Amerike. Stvarno ne razumem. Neshto mi skroz neverovatno da neko ne mozhe da nadje posao 9 meseci, pogotovu u Cikagu.
|
|
||||
|
||||
![]()
hvala clanu kaneolopa na informacijama.
a dreamerns, pod bilo sta spada svaki posao. npr. vodoinstalater, elektroinstalater, moler i te zezancije. shvatas sada: |
|
|||
|
|||
![]()
Kada smo kod ove teme... ja molim sve clanove koji su dosli u poslednje vreme u Chi da podele svoja iskustva oko pronalazenja poslova.
|
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
koji/kakav vencani list traze | Anci Komanci | Prva koverta | 17 | 24.02.2011 15:22 |
Koji delovi grada? | curcin | Lokacije u USA | 9 | 27.02.2009 01:50 |
Korisni linkovi za ljude koji su dobili prvu kovertu | landlord | Vaša strana | 0 | 12.07.2008 08:36 |
Na koji način doći (i ostati) u USA? | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 06.09.2007 15:03 |
![]() |