![]() |
|
|
Druga koverta Dobili ste drugu kovertu sa spiskom papira za ambasadu i uputstvu za obavljanje lekarskih pregleda. Šta sad? |
Druga koverta » koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Zanima me kad stigne druga koverta , pocnem da vadim dokumenta za dete , supruga i mene , pa prevodim, pa lekarski, pa vakcine, pa intervju u ambasadi,....koliko sam shvatila sve se placa i to prilicno i to nije problem ako sigurno dobijam zelenu kartu. Zanima me da li znate koji su kriterijumi za dobijanje vize, odnosno sta moze da koci da je ne dobijem? Ima li slucajeva da je nisu dobili?
|
|
||||
|
||||
![]()
Kako vam je srdjevic rekao, ako niste osudjivani, ako niste terorista ili ukoliko niste lagali kada ste popunjavali aplikaciju.. ako ste dobili poziv za intervju gotovo sigurno prolazite.. ja sam procitao za jedan slucaj da su covjeka vratili jer je imao vanredno zavrsenu srednju skolu..kao to ne priznaju.. ne znam jel na kraju dobio vizu..
Ali generalno ne biste trebali imati problema |
|
|||
|
|||
![]()
Takodje tu spada i vanredno zavrsavanje 4. stepena srednje strucne spreme u slucaju da nemas 2 godine radnog staza u struci.
Traze strogo redovnu diplomu, mnogo su striktni po tom pitanju. |
|
||||
|
||||
![]()
Negde sam procitala da se 20 000 z.karti dodeljuje Evropi, pa kakve su onda sanse me ni kad mi je broj iznad 20 000 odnosno 23 7xx. Mislim, sta ako niko ne odustane?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oko toga se uopste nemojte brinuti, evo trenutno za tekucu godinu na intervju su pozvali brojeve preko 25000 za Evropu..Mada niko ne moze da vam garantuje da ce isti slucaj biti i iduce godine..
Dosta ljudi iz Zapadne Evrope odustane od odlaska u Ameriku iz razloga trenutne recesije u Americi i sl. Tako da ce se taj trend nastaviti vjerujem i iduce godine i da bi ste trebali dobiti zelenu kartu.. Srecno...
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
ja sam procitala da je prosle godine kvota za evropu bila 26000
|
|
||||
|
||||
![]()
Siguran sam da je nezanemarljiv i broj onih kojima su koverte poslate a nikada ne stignu - greska u posti (nije preporuceno), selidbe i sl. Mozda nekome cak i roditelji uzmu kovertu pa im nikada ne daju
![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pozdrav! Jeste da sve to kosta, ali ce sigurno da se isplati... U vezi brojeva ne brini nista, samo ti odradi svoj deo i cekaj kad ce da te zovu....znaju oni sta rade...ne brini nista....puno pozdrava i srecno! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vec sam ovo pitanje postavila ali na drugoj temi
![]() Ali ako neko moze 100% da mi kaze: imam zavrsen treci stepen, pa vanredno cetvrti, pa visu pa dala razliku ispita i zavrsila fakultet! Bar ce videti da sam vredna! ![]() Da li ce zbog ovog praviti problem? Mislim traze li srednju kad imas fakultet? To bi mi jedino pravilo problem ![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! | V777 | Agencije za prijavu | 48 | 13.11.2018 18:33 |
![]() |