![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pre svega želim da naglasim da sam nov na forumu i da je ovo moj prvi post na istom, te se iz tog razloga unapred izvinjavam ukoliko slična tema već negde postoji ili ukoliko je ovo ili slično pitanje već neko negde na forumu postavio i ukoliko je na isto odgovoreno. U tom slučaju molio bih moderatora foruma da slobodno obriše moj post ili ga smesti na adekvatno mesto. Unapred hvala na razumevanju.
Pitanje je sledeće: Da li postoji neki drugi način putem koga bi se mogla obezbediti PRC tj. takozvana GC a da to nije putem DV lutrije? Konkretno moja namera je, da makar dođem u situaciju, da se školujem u USA za PPL ili po USA FAA standardima PPC dozvolu, kao i da budem u mogućnosti da uporedo radim kako bi mogao da finansiram to svoje školovanje i život tokom istog u USA, ukoliko već ne budem u situaciji da ostanem za stalno. Pa me interesuje da li ovo mogu da postignem i nekim drugim putem, možda i bez PRC tj. GC, sa nekom od viza, i bez učešća na DV lutriji, na koju ću se svakako prijavljivati do kraja života od ove godine pa na dalje? Unapred hvala na odgovoru. Last edited by djon; 27.06.2010 at 13:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Prosto mi je neverovatno koliko je odgovor na moje pitanje lako naći i još mi je neverovatnije na kako sam ga samo pogrešan način tražio. :wacko: Uglavnom za sve izgubljene, poput mene, koje muči isto pitanje, sledeći link: [URL="http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=ae853ad15c673210VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=ae853ad15c673210VgnVCM100000082ca60aRCRD"]USCIS[/URL]
|
|
||||
|
||||
![]()
Dakle tražeći i čitajući malo pažljivije, pronašao sam odgovor na prvi deo mog pitanja koji se tiče načina na koji se može pribaviti PRC tj. GC. No da li mi iko može pomoći oko odgovora na drugi deo mog pitanja? Ja ću nastaviti dalje da tražim no možda mi neko upućen može uštedeti vreme.
Hvala. |
|
||||
|
||||
![]()
Tipove viza za imigraciju možeš naći na:
[url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1326.html[/url] Ali je poprilično teško dobiti ih i dugo se čeka. Što se drugog dela pitanja tiče, čini mi se da trebaš da pogledaš malo više o Work and Travel programu za USA. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala ti Nešo na odgovoru.
Inače, od stranice koju si mi dao sam i otpočeo pretragu, i manje ili više sam je detaljno proučio. Kada je u pitanju drugi deo mog pitanja, Work and Travel definitivno nije program koji je meni potreban. Koliko sam ja informisan WaT je program za naše studente koji odlaze da rade sezonske poslove u USA tokom letnje pauze na fakultetima u Srbiji u periodu od Juna do Oktobra. Jedna od najboljih drugarica mi je prošla kroz ovaj program. U svakom slučaju, još jednom, hvala ti na pomoći. |
|
||||
|
||||
![]()
Dakle tražeći na netu i čitajući malo pažljivije, pronašao sam odgovor i na drugi deo mog pitanja.
Pa eto ukoliko ikoga zanima, da podelim to sa vama, možda nekada neko poseti ovaj forum sa istim pitanjem. Ako ništa drugo makar da zatvorim temu kako ne bi neko od dobronamernih forumaša gubio vreme, tražeći odgvor, ne bi li mi pomogao. U svakom slučaju vize su: F1, J1, kao i H1B. Takođe i M1 viza koja bi samo parcijalno zadovoljila. |
|
||||
|
||||
![]()
:) Wellcome djon!
Super da si postavio i odgovore nakon sto si nasao, jer mogu pomoci drugome, a i da nam tema ne ostane "visiti u zraku". Lijep primjer pravog istrazivanja. :book:
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visa Bulletin | xeg | Uputstva za dobitnike | 2301 | 06.06.2021 16:57 |
ukidanje DV lottery | bibi | Prijava na Lutriju | 108 | 02.05.2018 10:54 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
![]() |