![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Dvojno državljanstvo » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kada dobijem američko državljanstvo, da li zadržavam i staro? Čuo sam da mogu imati samo jedno. Ima li netko konkretnu informaciju ili da se obratim u svoju ambasadu?
Hvala! |
|
||||
|
||||
![]()
Ukoliko tvoja maticna zemlja dozvoljava dvojno drzavljanstvo, neces imati nikakav problem. USA nema nista protiv (izuzev ako ne pocnes da radis za drzavne sluzbe u maticnoj zemlji, ili odes u vojsku - samo sa Israel-om postoji sporazum o tome)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanje.....Prijavili smo se za Lutriju ove godine. Moj muz ima i Slovenacki pasos.Da li moze da se prijavi i na taj nacin i kakve su sanse za Slovence uopste oko dobijanja papira za useljenje u USA?
|
|
|||
|
|||
![]()
takodje imam pitanje u vezi dvojnog drzavljanstva
![]() ove godine sam ucestvovao na w&t programu i zeleo bih ponovo naredne godine, ali me zanima da li mi je pametnije (zbog situacije na kosovu itd) da se prijavim sa madjarskim pasosem i da li je procedura mnogo komplikovanija/skuplja u tom slucaju ![]() cak sam nacuo da u jednom trenutku madjarima nije bila potrebna viza, ali su im opet uveli, posto su se svi zaleteli za ameriku ![]() hteo sam ovo pitanje da posaljem "score"-u na mail, posto vidim da je on iz madjarske, ali nisam uspeo da mu izcupam mail |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nemoj da brines zbog Kosova: Sto gora atmosfera ovde, to bolje za lutriju (moje misljenje) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dvojno drzavljanstvo i izvodi iz policije i suda | amilio | Intervju (interview) - Ambasada | 17 | 27.01.2013 16:37 |
Obama:'Imigranti da zarade državljanstvo' | Good Spirit | Vaša strana | 3 | 03.07.2010 17:05 |
Koliko dobitnik GC mora da boravi na američkom tlu, da bi stekao državljanstvo? | ego | Vaša strana | 5 | 27.04.2010 06:00 |
Pitanja na testu za državljanstvo | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.06.2007 22:02 |
![]() |