![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Bok ljudi, molim Vas nemojte mi se smijati ali ja jednostavno ne mogu skuziti, shvatiti, otkriti, uspjeti ispod svog profila ili poruke koju napisem u nekoj raspravi da ispod nje pise npr. 6.10.2010. PRVA PRIJAVA kao sto sam vec na nekim profilima vidio vidio. Mozda to mogu samo administratoru ali neka mi netko rasvjetli problem.
Zahvaljujem se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Klikni na "Kontrolna tabla" nešto iznad tvoje poruke, a zatim sa leve strane klikni na "Izmeni potpis". Ako administratori nisu stavili limit za poruke pre nego što se potpis može menjati, onda ćeš se vrlo lako snaći
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti puno, ali sad sam shvatio da i nisam bas glup jer nemam tu opciju. Uglavnom, hvala ti sto si mi razjasnio MOJ SLUCAJ!!! hehe..
|
|
||||
|
||||
![]()
A kako se stice pravo na opciju ''potpis''?
I zasto mi se desava da, kad hocu da postujem, dobijem sledecu poruku :The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters? |
|
||||
|
||||
![]()
Pravo na potpis se dobija posle 10 postova, ako se ne varam.
A poruku "The message you have entered is too short" dobijas jer ti je poruka prekratka (kraća od 50 karaktera). To služi kao zaštita od postova koji sadrže samo jedan smajli ili nebitan tekst tipa "ha ha ha". Ponekad ume da nervira, ali uvek možeš dopisati malo teksta i neće biti problema ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vidis, mozda je to bas u pitanju pa cu malo vise stvari komentirati. Evo vec sam krenuo..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |