![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Molim za malu pomoc » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Naime, jutros sam saznala da sam ''selected''...Dakle, ove godine nema koverti koliko sam shvatila,nego se odmah formulari salju nazad...Planiram vjencanje sa dugogodisnjim decko,ali tek nakon sto posaljemo prvu kovertu, jer ne mozemo stici sada...ali bice svega 15-20 dana nakon vracene koverte...
Mene zanima sljedece: - Nakon vjencanja , da li je obavezna promjena adrese, jer bih zadrzala svoju iz nekih privatni razloga, odgovara mi ta opstina? - Na ovim formularima, mogu li eketronski popuniti sva polja,a dodatno olovkom citko dopisati case number u gornjem cosku?? - Da li ide jedna slika ili dvije sada u prvoj koverti, i da li se ubace samo tako, ili se lijepi, jer vidim na formularu prazna okvir u gornjem cosku? - Kad se vjencamo, obavijestimo Kentaki, posaljem ds230 za dragog, njegove slike i vjencani list...da li i ja trebam DS230 nanovo sa novim podacima ili ne trebam? -Sudeci po broju 3xxx, intervju bi mogao biti jako brzo, pa me zanim da li je kasno da se vjencamo u Junu?? Hvaalaaa puno ako mi neko odgovori... ![]() ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sve je ovo prežvakano na forumu, ali ajde, kapiram da si u panici pošto si izabrana.
Prvo čestitke, drugo, udahni duboko ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nije kasno sve dok je pre intervjua. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala, da malo sam u panici od svega...Hvala ti u svakom slucaju, ovo za adresu si me obradovao, pa vidjecemo dalje sta ce biti....
Hvala dobra duso ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
I mi smo u panici, oboje smo izvuceni,da li posebno da saljemo formulare , kad da se vencamo, njegov case number jeu prvih 1000 ,a moj mnogo veci....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Naime,ja sam popunila prijavu u oko treceg oktobra 2010 godine,kako vidim,nece biti obavjestenja na kucnu adresu!!!!
Kad i kako mogu provjeriti jesam li izvucena??? javite se hitnooo pozdravcic |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mozes proveriti ovde Treba ti Confirmation Number koji si dobila pri popunjavanju prijave, prezime i godiste..., srecno ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Molim Pomoc | Nightstray | Stare teme | 39 | 17.07.2011 20:18 |
Nedoumice, nedoumice.. Molim savet, hitno! | nikolar | Stare teme | 19 | 07.05.2009 16:23 |
![]() |