![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Prosle godine sam se zeznuo i poslao sam fotografiju koja je bila slikana Iphone-om i koja je bila mutna. Ove godine sam resio da odem do fotografa i da uradim profi fotku za prijavu.
Moje pitanje se odnosi na velicinu fotografije, koja je sirina potrebna 300x300px ili 600x600px? Inace evo korisnog linka koji ce vam pomoci da resite sve nedoumice u vezi fotografije za prijavu i izbegnete sve zamke vezane za greske koje se mogu napraviti prilikom slikanja ili brade fotografije i da tako budete diskvalifikovani iz trke za green card. [url]http://www.usadiversitylottery.com/photorequirements.php[/url] Pozdrav svima |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dezareo;25105]Prosle godine sam se zeznuo i poslao sam fotografiju koja je bila slikana Iphone-om i koja je bila mutna. Ove godine sam resio da odem do fotografa i da uradim profi fotku za prijavu.
Moje pitanje se odnosi na velicinu fotografije, koja je sirina potrebna 300x300px ili 600x600px? Inace evo korisnog linka koji ce vam pomoci da resite sve nedoumice u vezi fotografije za prijavu i izbegnete sve zamke vezane za greske koje se mogu napraviti prilikom slikanja ili brade fotografije i da tako budete diskvalifikovani iz trke za green card. [url]http://www.usadiversitylottery.com/photorequirements.php[/url] Pozdrav svima[/QUOTE]sta treba za green card prijavu Potrebno je 600x600 i najbolje je kod fotografa da odes platis i miran,posto oni uglavnom znaju :suure: |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav,
Zbog cega onda na onom linku stoji da foto mora biti 300x300 odnosno 2 inča? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25146]Pozdrav,
Zbog cega onda na onom linku stoji da foto mora biti 300x300 odnosno 2 inča?[/QUOTE] to nije zvanican sajt, na zvanicnom pise da mora biti 600x600 |
|
|||
|
|||
![]()
Posto se vrijeme za prijavu blizi, samo da pitam kako da odradim te slike, :wtf:sta da kazem kod fotografa, da li ce mi dati slike ili ja posle slike moram da skeniram. :wtf: Hvala svima na odgovoru.
|
|
|||
|
|||
![]()
I zna li ko koliko to kosta. Molim za odgovor dragi forumasi :1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
Istampaj upustvo i odnesi im, i reci da prate to upustvo. Trazi da ti prebace sliku na usb. I to je to. Ovde ti je sve objasnjeno: [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url]
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Irvassss;25222]I zna li ko koliko to kosta. Molim za odgovor dragi forumasi :1081:[/QUOTE]
ako si iz beograda, imas blizu americke ambasade, tj preko puta u kneza milosa, fotografa koji radi slike za am. vizu. ja sam kod njega platila 700 dinara, dobila sam dve "prave" fotografije i disk. verovatno ima jos fotografa u gradu koji znaju kako treba, pogledaj na netu, ja sam ovog tako nasla. |
|
||||
|
||||
![]()
i ja platih 700 za 2 slike i disk.foto radnja u njegosevoj blizu prirodnjackog muzeja
samo rekoh za americku vizu,on kaze `znam` |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam otišao do fotografa koji godinama slika baš za GC i meni je slika 600x600 piksela, 231 kb ... pre par dana sam sliku proverio i prihvatili su je... O ovome je dosta pisano ali nije na odmet za one koji ne znaju napomenuti da slika mora da bude čista, bez senke, bez nekih većih obrada u raznim programima i pozadina slike mora da bude najpoželjije bela...Dovoljno je samo malo proći kroz forum i sve se sazna... Odbrojavamo sate i čekamo početak lutrije :)
|
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban savet u vezi US vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 301 | 29.12.2013 14:14 |
Pomoć oko fotografije!!??? | Pavel | Stare teme | 156 | 26.12.2012 22:10 |
Par saveta u vezi poslova | dreamerns | Vaša strana | 51 | 11.04.2012 03:20 |
Pitanja u vezi sa boravkom u USA... | nelson | Stare teme | 16 | 02.10.2008 23:11 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |