![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
interesuje me jel moguce dokazati radno iskustvo,ako nije zavedeno u radnoj knjizici?
|
|
||||
|
||||
![]()
izvod iz PIO? (Socijalnog... ili tome slichne ustanove koja evidentira radni stazh)
Radna knjizhica ti je samo crtezh kako god okrenesh... Naravno, druga pricha je ako uopshte nisu uplachivani doprinosi...
|
|||
|
|||
![]()
Covjek pretpostavljam misli na rad na crno a ne na koji nacin dokazati prijavljeni rad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O kom tipu radnog iskustva govorimo? Nije moguce dokazati ako nije zavedeno u radnoj knjizici. |
|
|||
|
|||
![]()
Interesuje me da li radni staz nastavnika u osnovnoj ili srednjoj skoli moze da posluzi kao uslov za kvalifikaciju za DV vizu...
i ako moze, nastavnici kojih predmeta bi ispunjavali uslov, za kvalifikaciju preko staza... |
|
||||
|
||||
![]()
Pa ukoliko si nastavnik u skoli onda ispunjavas uslov po obrazovanju tako da ti niko nece gledati posao....dakle za njih je bitno da imas cetvorogodisnju srednju skolu, sto kao nastavnik svakako imas, i nista drugo.....mozes biti i astronaut nece te ni pogledati.....tako da odgovor je ne zamaraj se bezveze....imas uslov preko skole....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
to proveravam jer sam jedan razred zavrsio vanredno, tako da ako idem po osnovu obrazovanja, moracu da im nametnem diplomu sa studija, ne iz srednje skole... pa se raspitujem, za svaki slucaj da li bih imao sansi preko staza, ako mi negde zapne preko obrazovanja... |
|
||||
|
||||
![]()
Ukoliko imas VI ili VII stepen obrazovanja, potpuno je irelevantno da li si srednju skolu zavrsvao vanredno ili dokvalifikacijom sa III na IV stepen. To cega se ti plasis se odnosi na ljude koji imaju samo IV stepen, a do njega su dosli "nestandardnim" putem (pauziranje u skolovanju gde se remeti konstantni niz od 12 godina, dokvalifikacija sa III na 4 stepen, vanredno zavrseni razredi u srednjoj itd.)
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoć, hitno, nešto nije dobro sa aplikacijom | zalibozepara | Stare teme | 5 | 28.10.2013 21:39 |
I obrazovanje, i radno iskustvo!? | Milos Zajecar | Prva koverta | 6 | 23.10.2012 13:34 |
Kada nesto nije u redu... | Nikolica014 | Uputstva za dobitnike | 5 | 11.12.2011 10:22 |
Sad mi nista nije jasno ???? | Ninovranje | Stare teme | 13 | 21.06.2010 21:54 |
Da li je moguce , ... | lujkash | Vaša strana | 28 | 07.08.2009 17:06 |
![]() |