Citat:
Prvobitno poslao korisnik duskica
Evo da se i ja javim ,pre 3 dana sam dobila famoznu kovertu  ....Vec smo u haosu,jedva cekam ponedeljak da zovemo ambasadu...ne znam je li neko imao slican problem,moj decko i ja treba da se uzmemo u junu,i naravno oboje idemo ako sve bude o.k.,ali kako sada da popunjavamo papire,meni ce i prezime da se menja,a kako njega naknadno da prijavimo??..Mozda je neko vec pisao o slicnom problemu,pa javite na kojoj strani,evo citav dan procesljavam sve moguce forume.I nadam se da ce se uskoro jos ljudi javiti sa dobrim vestima 
|
Ima na vise strana o tome ne mogu sada da listam ceom forum. E ovako ja sam bila u istoj situaciji, ne menjas nista u prijavi dokle god si single, onoga momenta kada se udas, javljas ljudima iz konzular centra u kentakiju (mesto gde saljes popunjene papire) i obavestavas ambasadu o promeni statusa. Ovo takodje vazi i za promenu u obrazovanju, broju clana porodice tj. deci i ako zavrsis fax i sl. Zanaci tek kada ti se nesto promeni u statusu onda javljas u protivnom nikako. Inace mozes da kovertu vratis nazad i do kraja jula, koliko se ja secam pa tu takodje ako se pre toga udas navedes promenuti status uz prilozene papire i za muza i prilozeni overeni vencani list (nisam sigurna za ovo sve, za ovo prveri sa ambasadom)