![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kaneolopa; 17.05.2009 at 00:11. Razlog: Umalo da zaboravim |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ljudi! Ma u onom haosu nisam lepo ni pregledala forum,sada sam nasla vecinu odgovora,hvala vam u svakom slucaju,forum je fenomenalan! Koliko sam razumela broj mi je super 2xxx,nadam se da ce sve biti o.k,inace za intervju nema jos naznaka jer tek treba da im vratim prvu kovertu...jos nisam svesna sta se dogadja
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Duskica, cestitka i samoje strane. Izgleda da smo doboli kovertu isti dan, a i case number je blizu. Srdacan pozdrav i najlepse zelje.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dobrodosla duskica i cestitam, sad samo polako
![]() Ma vidi dole mojih datuma i niskog broja ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala,hvala
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koverta stigla na kucnu adresu tek nekad u decemebru 2008 ![]() ![]() ![]() Na koverti nema ni jednog pecata, ni kad je stiglo u Bosnu, ni gdje, ni Svedski pecat kao kod drugih, ama bas nista...samo u lijevom gornjem uglu stampana crnim sitinim slovima adresa iz Kentakija....ko zna gdje je lutala ili zaglavila...ali je ipak stigla na vrijeme ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jos da dodam, niko me nista iz Kentakija nije pitao (kad sam zvala da vidim da li su dobili moju kovertu) zasto sam kasno poslala papire. Ni rijeci
![]() Njima je to bilo posve ok bez obzira sto mi je broj bio veoma nizak ....8xxx i datumi u koverti na papirima iz aprila prosle godine, a i meni super bilo da je tako ![]() ![]() |
|
|
![]() |