![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Trebam da idem na razgovor u ambasadu za dobijanje studentke vize.Pa me zanima ako neko zna (mozda je glupo pitanje,ali mi je proslo kroz glavu bezveze) da li moze da predstavlja problem ako imam dugovanja prema MTS-u(ne placanje pretplatnih racuna) za ne dobijanje vize u kojem slucaju..?Nisam bio u drzavi pa nisam placao, stizale su mi opomene na kucnu adresu i to..a znam da su rigorozni ovi u ambasadi sto se tice svega...Kao sto rekoh verovatno glupo pitanje,ali bolje da proverim,pozdrav,hvala unapred...
|
|
||||
|
||||
![]()
Neces imati nikakvih problema....takvih kao ti ima milion sigurno,gdje bi bio kraj kad bi jos neplacene racune provjeravali...pozdrav i sretno sa vizom
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, ali su mi stizale iz suda opomene i neka cuda,pa sam zato pitao da li to moze da predstavlja problem...Sve u svemu hvala..
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=sofly11;26983]Da, ali su mi stizale iz suda opomene i neka cuda,pa sam zato pitao da li to moze da predstavlja problem...Sve u svemu hvala..[/QUOTE]
Imas spisak papira za F1 vizu, doneses njih -samo to gledaju. A medju njima nema izmirena dugovanja za komunalije/racune. Ja mislim da nemas razloga za brigu. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=vuxanne;26984]Imas spisak papira za F1 vizu, doneses njih -samo to gledaju. A medju njima nema izmirena dugovanja za komunalije/racune. Ja mislim da nemas razloga za brigu.[/QUOTE]
Amin:grin:........................................................................... |
|
|||
|
|||
![]()
prijavio sam se uspesno ove godine za lutriju, samo da pitam kada mogu da proverim da li su me izvukli..posto onde gde treba da se proveri stoji jos 2012 godina..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Miloše, izvlačenje za 2013 se još nije dogodilo. Biće obavljeno 1.5.2012.
|
|
|||
|
|||
![]()
i mene zanima ovo...posto imam neke opcije da idem za ameriku ili kanadu...na kanadskom sajtu kaze da mi treba potvrda iz policije da nisam kaznjivan,predpostavljam da i za ameriku treba,a setio sam se da su mi stizala pisma iz suda da se vodi postupak naplate neplacenih racuna...Ne znam sta da radim jel znate mozda da li moze da utice?Gde mogu da se raspitam?
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Cayne71;27867]i mene zanima ovo...posto imam neke opcije da idem za ameriku ili kanadu...na kanadskom sajtu kaze da mi treba potvrda iz policije da nisam kaznjivan,predpostavljam da i za ameriku treba,a setio sam se da su mi stizala pisma iz suda da se vodi postupak naplate neplacenih racuna...Ne znam sta da radim jel znate mozda da li moze da utice?Gde mogu da se raspitam?[/QUOTE]
Izvadi potvrdu o nekaznjavanju iz MUP-a nije jako skupa pa vidi sta na njoj pise. |
|
|||
|
|||
![]()
ok hvala puno, negde sam procitao da postoje dve potvrde, jedna iz mupa o nekaznjavanju(sto je potrebna dokumentacija za vizu) a i postoji posebna iz suda da se ne vodi sudski postupak....ovi iz ambasade ne traze ovu iz suda koliko znam...
sad ne znam sta spada pod to ("kaznjavanje").. |
|
|
![]() |