![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Pronalaženje prvog posla u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pa to je stvarno tako,ekonomija i ovde u Americi nije kao sto je bila.Poenta mi je bila da je bolje bilo sta za pocetak,nego da sanjas da ces preko noci postati naftas ili neznam sta.Ja imam realna ocekivanja,i znam da je ovde ipak bolje nego nazad kod kuce,za ovih 4 meseci,placamo sebi stan,evo pre mesec dana smo si kupili polovna kola,malo tehnike i namestaja-pa to nisam u Makedoniji mogla da kupim za poslednjih 10 godina,iako smo obadvoje radili i muz i ja....
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Iseljenicka viza za porodicu da li je moguca bez rodbine,posla,braka u Americi | joga | Stare teme | 22 | 21.10.2012 18:10 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Ograničenje zapošljavanja stranaca | zoran80 | Stare teme | 26 | 25.01.2010 14:31 |
![]() |