![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
duskice, cestitamo!
zelim ti da cela procedura prodje bez problema, i puno srece! kad nadjes vremena, napisi molim te, odakle si, kada ti je stigla koverta, koliko puta si se prijavljivala...
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno i stefi i bibi!Zadnja dva dana samo o ovome razmisljam,nadam se da ce i meni jednom biti simpaticno
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Helloo sta je ovo neko zatisje pred buru,jer neko dobio prvu kovertu .Kod nas u Mk jos uvek nema nista.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
slabo nesto ove godine...
samo dvoje se javilo (za sada)
|
|||
|
|||
![]()
aplicirao (drugi put)
|
|
||||
|
||||
![]()
Odsekao sam se pre neki dan ... vidim u sandučetu neka bela koverta, ali nije bio ključ kod mene. Ja otrča kući, uzeo lampu i sa olovkom i svetlom čeprkam po sandučetu da bar pročitam nešto ... da me komšije ne znaju, prijavili bi me sigurno
![]() I ja uspem da pročitam da piše Buffalo, NY i reko nije GC ... Dolazi keva kući i daje mi kovertu i ja vidim piše ono Malme Sweden i odseko se momentalono ... otvaram a ono stigo mi ček od googla sa parama za adsense ... e nikada se manje nisam obradovao parama ... Tako da ja i dalje čekam .... ali sada znam da više nema šanse da stigne neka koverta iz USA a da nije GC ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mada to sustinski nista ne menja... I dalje se ceka - kako god da se zove...
|
||||
|
||||
![]()
To sam mislio
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Meni je google isplata bila slucajno na zadrsci ali i pored toga od sanduceta, preko voznje liftom do otvaranja koverte je prosla citava vecnost ![]()
2010EU00012xxx 11.05.2009. poslata koverta iz Swe 09.06.2009. stigla na adresu u Srb 18.06.2009. prva koverta poslata u KCC 22.06.2009. koverta stigla u KCC __________________ 14.01.2010 GREENDAY - Wake Me Up When September Ends 28.04.2010 u LAu __________________ |
|
|
![]() |