![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Moze, ne bih se bunio! :beer: Sledece godine i ovako planiram da odem turisticki da bar malo suzim izbor...
|
|||
|
|||
![]()
ja se planiram danas prijavitt...pitanje za vas koji ste se prijavljivali s parterima - da li ste se posebno prijavljivali ili ste stavili status married? čula sam negdje da je moguće staviti status married pa se nakon dobitka vize vjenčati? da li je to istina...jer nije nam sila za ženiti se, ali ako dobijemo vizu, zajedno idemo svakako :skviz:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne može i jare i pare!
Ti u trenutku slanja prijave moraš navesti onako kako je sad trenutno [B][U]zvanično[/U][/B] stanje! A trenutno zvanično stanje je da niste vjenčani. Šta misliš kad bi svi mi popunjavali kako hoćemo obrasce u opštini, sudu, pošti... i pored naveli "[B]planiram to da uradim[/B]"?! Ti popunjavaš za sebe prijavu kao da nisi u braku (single) i tvoj partner isto tako, pa ako dobije jedn od vas onda se vjenčajte. E sad druga je stvar što ćeš posle morati na razgovoru da ubjeđuješ njih u ambasadi da to niste uradili zbog novca itd... Tamo će te poneti na razgovor zajedničke slike i ostale dokaze da ste u vezi od ranije i tome slično, pa šta bude. Ako danas 27.11. popuniš da si married a ti na razgovor doneseš vjenčani list na kom piše datum da ste se posle toga vjenčali, automatski ste sami sebi rekli "Zbogom Ameriko"! |
|
|||
|
|||
![]()
Suprug i ja se takodje prijavili !
Srecno nam svima nadam se koverti ..! |
|
||||
|
||||
![]()
Prvi sex je nezaboravan, pa tako i meni prvo prijavljivanje, a danas bogami idem i loto da uplatim, pa fino da se to sve sastavi pa zalije kad se dobije....pozzzzz svim emigrantima kao i budućim.
|
||||
|
||||
![]()
I ja se prijavio ove godine...
Svima puno sreće... :-D
|
|||
|
|||
![]()
Nas troje u paketu.Prijavili se 28.11.a mozda 29.11.oko ponoci je bilo.Jedva:udri:.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio se i ja(Nikola) sa sve zenom (Bojanom) :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
I ja sam se prijavio sa još dva druga...Inače sve pohvale za sajt.
Srećno svima koji učestvuju u dv2011. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo jos pridoslica... :)
Prijavila sam se 30.10.2009., i moj decko takodje... |
|
|
![]() |
||||