![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
cestitke celestine i puno srece!
![]() Nikolice014, ne se sekiras,samo ti nama pisi,lepo je kada se podeli i razmeni ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pošto će najverovatnije biti još dobitnika koji će se susresti sa istim problemom oko popunjavanja DSP-122 obrazca kao i celestine, ja sam se potrudio da maknem password protection i da dodam polja da se može popunjavati na običnom Adobe Reader-u.
Takođe možete primetiti da se u poljima kao što su 'Name of Educational Institution', 'Name of Employer' itd. veličina slova automatski prilagođava ukoliko je tekst duži nego predviđeno polje što je uvek bio problem sa ovim njihovim obrascima (pretpostavljam da je tako i sa ovim drugim koji može da se popunjava) jer sa predefinisanom veličinom slova duži tekst ne može da stane u ona mala polja. P.S. Iako tamo stoji da je dozvoljena veličina .zip attachment-a 488,3 KB nisam mogao da prikačim uz post ovaj fajl koji je u .zip formatu bio nešto preko 200KB tako da sam morao da ga upload-ujem na neki free online file storage. DSP-122 Last edited by Johnny; 20.05.2010 at 23:57. |
|
|||
|
|||
![]()
sta je ovo nema nikog ,da li je ovo zatisje bred buru
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Molim dobitnike koji dobiju NL a samci su da napisu koliko godina imaju ako nije problem? Treba mi taj info da se razuvjerim od nekih stvari koje sam umislio a ticu se zelene lutrije...pozdrav svima i puno srece |
|
||||
|
||||
![]()
Vidim ljudi dobijaju koverte, a ja se ne secam kad sam videla postara poslednji put
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam dobila prvu kovertu ali nisam single....
|
|
|||
|
|||
![]()
pretpostavio sam tako, jer mislim da samci preko trideset godina imaju malo sanse...hvala na odgovoru
|
|
|||
|
|||
![]()
Nije ni jasno, zašto samci preko 30 imaju malo šanse?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije ni meni. I recite mi, vi ne verujete da su oni koji dobiju prvu kovertu randomly selected?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |