Citat:
Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king
Zar ne mislis da si malo predaleko zabacio sa ovom idejom? Arapi bacili oko na ovu decu i platili socijalnoj sluzbi da ih daju njima... aj stvarno mi reci da verujes u ovo? Ako da, onda Amerika nije za tebe jer ces da poludis od paranoje...
|
Kad sam ja rekao da su Arapi to smislili?
Deca jesu trenutno kod Arapa a ko zna gde i kako ce zavrsiti. Mozda su ovo prelazne faze za pripremu terena za nesto vise?!
I sta mi tu imamo da polemisemo o jednoj porodici kao da neko od nas zna sta se desava iza vrata jedne porodice! Sva moja nagadjanja ma kakva bila nisu nista manje da nazovem "bolesna" od bilo cijeg drugog nagadjanja jer sve su to predvidjanja. Da li neko od nas na forumu poznaje tu porodicu i moze tvrditi nesto drugo?
Da je vodio malo vise racuna o svojoj porodici bilo bi mu bolje, a ne ko pravi balkanac dograbio se tudjeg pa eto palo mu napamet drzao kucne video snimke u sluzbenom laptopu. Kaze Score da je to normalna pojava svugde da ostavis nesto na sluzbenom racunaru. Jeste, ali se mora voditi racuna sta ostavljas, i sto je najbitnije jasno ti je da kad ostavis da si
svesno preuzeo rizik za tako nesto! Znaci on je preuzeo rizik, rizik se nije isplatio i eto rezultata. Rizikovao je najosetljivije stvari (decija prava) i Terminator Svarceneger to odmah kaznjava!
Da je citao vise zakone Kalifornije odnosno zemlje u koj zivi, i interesovao se za sredinu koja mu je pruzila drugi dom bilo bi mu bolje. Ovako je ispao plitak i nije iskljucena mogucnost da je neko sa strane video njihovu bahatost i polako priprema teren da preuzme decu.