![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ok, kao sto rekoh i ja, imaju smisla te pretpostavke, jos samo da ih neko proveri u ambasadi.. Hmm, mozda ih bas ja to pitam ![]() Auuuu, tek green card i SSN..Kako to cuvati po Americi.. ![]() ![]() E, da - Ja ne odsedam po pristojnijim hotelima, zato i pitam ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
paranoja je čudo, majke mi (a vi, kako te?)
![]() kako čuvaš ovde ličnu kartu? pasoš? vozačku? pa siguran sam da ćeš isto i tamo čuvati ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eh da zaboravih da sada nema tolikih problema za dobijanje shengena.... u moje vreme
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Proverih i licno u ambasadi, pri urucivanju viziranog pasosa:
Moguce je, ukoliko dodje do nesrecnog gubitka pasosa sa DV vizom, ponovno viziranje istog. Tj. ako se taj bedak bas nekom i dogodi, ipak nije sve propalo! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Baš sam razmišljao o ovome, i mislim da je najvažnije da se dobije viza
![]() ![]() Što se tiče odlaska, baš pričamo supruga i ja i razmišljamo - ne bih nikada čekao da se približi datum isteka roka, čim dobijemo vizu išli bi u roku od 10 dana ![]() Ovaj put dobijamo, vidjet cete ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kada sam dolazio prvi put u SAD dobili smo brošurice u kojima je jedan od prvih saveta bio da se iskopira prva strana pasoša i strana sa vizom, takođe i bilo koja druga dokumentacija i da se to ne nosi sa sobom već da se ostavi kod kuće osobi od poverenja.
Tako da u slučaju gubitka istih, vi imate sve to kod nekoga i vrlo brzo možete da dokažete sve. Mi od tada, svaki put kada dolazimo, napravimo kopije važnih dokumenata i to ostavimo kod svojih kući. |
![]() |
|
|
![]() |