![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Case Number: 2012EU000xxxxx PA Name: Prezime, Ime Date of Birth: mm/dd/year Preference Category: DV DIVERSITY Foreign State Chargeability: Drzava Post: Grad Nemoj sta izostaviti, onda dodje email u kojem kaze: When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. Odgovor dobijes za dan, dva.
|
||||
|
||||
|
Hvala mikiSA
. |
|
|
|||
|
|||
|
Samo da obavijestim da pošta poslana iz Hrvatske najobičnijom preporučenom pošiljkom (cijena slanja 35 kuna) stiže u nadležnu instituciju za 14 dana (bar je moja tako stigla). Ako niste jako nizak broj pa da dokumenti moraju stići za 2 dana, a niste još papire poslali ovo je jedan od načina i stvarno je cjenovno prihvatljivo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo prijatelji,
Jas sam iz Makedonije, izvucen sam za zelenu kartu (dvlottery 2012). Isprintao sam, popunio i pratio putem poshte formulare zaedno sa notification letter i slike za KCC na 4.8.2011. Pratio sam pismo preporuceno, avionski. Sakam da vam pitam jel znate kad bi moglo da ocekujem odgovor od KCC, t.e prvi kovert? Ove godine znate da dokumenti moramo popuniti i isprintati online pa tek pratiti gi putem poshte. Mislim da treba da dobijem pismo u kome se objasniva shta da uradim dalje...otprilika znam da treba medicinski test i sve propratno ali se brigam jel ne znam kad ce stici taj nivni odgovor za shta dalje... hvala odnapred! case number 2012EU00028*** |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2012EU00007xxx 15.07.2011 - izvesten Kentuckyja da sam dobitnik 19.07 2011.-Формулари попуњени и послати у Кентаки 21.07.2011 - stigla prva koverta u Kentuckyja 10.08.2011 - "Bulletin for September 2011" intervju cu biti u oktobaru i cekam prvi kovert za datu intervju 18.10.2011 Zakazano intervju u ambasadi Skopje 07.10.2011 - zavrsen lekarski pregled ceka 18 da ide na intervju ![]() 18.10.2011 - vizata e odobrena 21.12.2011 - dan kad sam pozelenio ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,500 for Europe for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
hehe dobio odgovor posle par sati na Email
|
|
|
|||
|
|||
|
Zasto si im pisao ako si vec dobio potvrdu da je preuzeto od T. C.
|
|
|
|||
|
|||
|
pa zato sto ti oni potvrde da su primili i da su "prihvatljivi" za dalje procesuiranje
a i necu nista da prepustam slucaju
|
|
|
|||
|
|||
|
I ja sam dobila identičan odgovor kao Vrhunski da su mi papiri zaprimljeni i prihvaćeni (naravno poslala sam im prije toga mail da ih pitam jer pošta stigla i je li sve ok jer ne šalju samoincijativno tu informaciju)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da li mi mozes reci kojeg je bio sadrzaj maila, tacnije sta si ih pitao pa su ti odgovorili da tvoj predmet ide dalje u obradu. Unapred zahvalan! |
|
|