![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daleko od toga, ja bih podrzao svakog ko krene i sa $1000 i zeli nesto vise za sebe u zivotu, nikad se ne zna. Samo se treba pripremiti na sve, ako ne krene onako kako smo zamislili. Sa ovim drugim delom posta (boldovanim) se ne slazem ni malo. Ako si ikad odlazio od kuce i ziveo sam, makar u nekom gradu u Srbiji razumeces sta pricam. Prosto k'o pasulj je zavaravanje. Uvek sam za to da covek MORA iskoristiti ovakvu sansu ako mu se ukaze, sto mozes zakljuciti iz mojih ranijih postova
|
|
|
|||
|
|||
|
Prosto je naravno da je prosto. Ucini koliko mozes odavde da odes sa nekom podlogom (novac, informacije, mogucnosti za posao itd.) a sta ce tamo biti to ne mozes ovde na forumu dobiti odgovor. Svi znamo sta treba ciniti. Bas mozes planirati iz Srbije sta te ceka tamo?! Daj bre ljudi lupetaju na forumu traze da im neko kaze koja je ulica najsigurnija za njih da zive sa decom, da li ce preziveti od minimalca i slicno kao da je neko ovde vidovit i zna sta ce biti sa njima tamo! Ne sputavajte ljude da se odluce za odlazak samo zato sto nemaju vise od 2-3 hiljade dolara! Ko zna koga sve mogu sresti u tih prvih mesec dana tamo i sta im to moze doneti za dobar ostanak u Americi. Zato planirati svoj zivot i planove za Ameriku do detalja iz Srbije, i jos odustati zbog manje kolicine novca u dzepu je glupost!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ako ja sputavam ljude da odu, a igram lutriju 12 god. onda nesto nije u redu sa mnom. Sto se tice para naveo sam u dva prethodna posta sta mislim o tome kao i o tome da se mora iskoristiti sansa bez obzira na sve. Pricao sam da je tesko preseliti se sam i u drugi grad u svojoj drzavi i krenuti od nule (ko nije probao, ne zna). Posto sam u prvoj recenici rekao svoje misljenje ovo pisem ljudima koje zele da cuju raznorazna misljenja, a ne mora da znaci da sam u pravu. Vezano za nasu konverzaciju "I'm over and out". Srecno svima u oktobru
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ja se bezuspesno (za sad) nadam da ce uvesti simbolicno placanje pri prijavi kako ne bi bili izvuceni ljudi kojima se ne ide iz nepoznatih razloga... Iz cele one prepiske sam samo hteo da kazem da je jako tesko emigrirati. Pod tim ne mislim finansijski vec mentalno sto moze biti jos veci problem. Ko je duze na forumu zna moje misljenje, a i evo ga ovde, ovako ukratko ![]() Samo napred Daleko bilo da te izvuku, a ne odes zbog nedovoljno para. To je poslednje sto bih propagirao.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ovo mi je danas izašlo na Facebook strani: www.usgreencardapplication.com/index.php
tako da možemo da očekujemo prijavljivanje gomile bezsposličara sa fejsa koji aj čisto da probaju sreću, a pitanje dal bi da idu.. Inače, iskreno sam se iznenadila, pošto stvarno nigde nisam videla do sada da reklamiraju GC lottery.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Od trenutka kada je pocela elektronska prijava umjesto papirne za ucesce na lutriji meni je bilo jasno da ce mi iz godine u godinu sanse biti sve manje zbog sve veceg broja ucesnika. Lak elektronski pristup aplikaciji za prijavu bilo kome, tekstovi u dnevnim novinama, agencije, drustvene mreze, razne web stranice itd. su neozbiljne igrace kod nas navele na masovna prijavljivanja. Da bude tuznije ameri svake godine smanjuju li smanjuju broj dobitnika sa prostora bivse nam drzave.
Last edited by jovke; 26.08.2012 at 16:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
pa ako je neko lud da placa umesto da posalje sam za dz onda nek izvoli. Mene je samo iznerviralo sto se i preko fejsa reklamira, sto to moze svako da vidi, i iskoristi a samim tim smanji sansu nama ozbiljnim kandidatima.
|
![]() |
|
|