![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mene najzad da se upisem....Prijavila sam sebe i supruga,i naravno nasa dva pileta :1072: pa nek nam je Bog u pomoci....
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel moze ista fotografija od prosle prijave?Pretpostavljam da to nije problem.
|
|
||||
|
||||
![]()
Naravno da moze. Bitne su samo karakteristike fotografije, a za samu vizu se ionako ponovo fotografise
|
|
|||
|
|||
![]()
ljudi evo jedno iskreno pitanje...jel ima ko da je samac i da se prijavio ili dobio gc a da bi evo npr ozenio mene da bih dobila takodje gc, a moze i obrnuto da se udam za nekog da bi ta osoba dobila gc u slucaju da ja dobijem...vise mi sve dojadilo...
mislim, vidim neki ljudi i po ostalim forumima, se prijave i dobiju pa ipak ne mogu ici jer nemaju 12 god skolovanja a nisu znali da je to uslov za gc, ili nema ko da im posalje garntno, ili su otisli jer misle da samo pada med i mlijeko tamo pa hoce da se vrate itd a ja imam i gdje biti, i imala bih odmah posao kad bi dobila ako bog da i vec sam sve goto papire pripremila ali nikako da me ova luda sreca pogodi i da vise budem "SELECTED" pobudalit cu vise :aa: :realmad: :tot: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Amra Huric;33016]ljudi evo jedno iskreno pitanje...jel ima ko da je samac i da se prijavio ili dobio gc a da bi evo npr ozenio mene da bih dobila takodje gc, a moze i obrnuto da se udam za nekog da bi ta osoba dobila gc u slucaju da ja dobijem...vise mi sve dojadilo...
mislim, vidim neki ljudi i po ostalim forumima, se prijave i dobiju pa ipak ne mogu ici jer nemaju 12 god skolovanja a nisu znali da je to uslov za gc, ili nema ko da im posalje garntno, ili su otisli jer misle da samo pada med i mlijeko tamo pa hoce da se vrate itd a ja imam i gdje biti, i imala bih odmah posao kad bi dobila ako bog da i vec sam sve goto papire pripremila ali nikako da me ova luda sreca pogodi i da vise budem "SELECTED" pobudalit cu vise :aa: :realmad: :tot:[/QUOTE] Ja sam samac ali nisam izvučen na žaalost ni 3. put :)
|
|||
|
|||
![]()
Ona misli za sljedeci puta, da se sretnete, da se slikate, kao imate dokaz da ste bili ranije u vezi, ako pogodi jednog od vas da se zenite i idete. U biti poduplate si sanse. A mozda se i zaljubite hehe.. Ljubav sa zelene..
|
|
||||
|
||||
![]()
Prijavih se i ja za DV2014 :naughty:
Meni 12-ti pokusaj, supruzi 5-ti... Posle ovoliko pokusaja nemam nikakav osecaj da je to TA godina, nikakvu tremu, predosecaj ili tako nesto. Istrosilo se sve to, radimo na tome da na drugi nacin (legalno) odemo negde, a ako nas ovde izvuku paaaaa, dobro, ok, bilo je krajnje vreme! Puno srece svim igracima, odnosno onim pravim koji zaista zele i stvarno odu :bravo: :bravo: :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
:obrva:[QUOTE=redovnica;33019]Ona misli za sljedeci puta, da se sretnete, da se slikate, kao imate dokaz da ste bili ranije u vezi, ako pogodi jednog od vas da se zenite i idete. U biti poduplate si sanse. A mozda se i zaljubite hehe.. Ljubav sa zelene..[/QUOTE]
Jel to na moju adresu? :) Nikad se nezna.:;D:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=BAXI;33017]Ja sam samac ali nisam izvučen na žaalost ni 3. put
:)[/QUOTE] haha ma Baxi ako budem izvucena hajd samnom hehe iako vas ne znam :) moja destinacija bi ako bog da bila chicago, it to sve mi rekli srediti jer jedna od 3 rodica ima kozmeticki salon a muz joj ima restoran tako da mogu da biram gdje da radim il u restoranu ili ovamo...samo taj GC vise da dobijem, mada necu samo cekati lutriju, planiram da pokusam i sa aupair programom dok mogu radi godina (24 mi godina a moze se ici samo do 26 godine) ili opet sa turistickom ako mi uspije.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Amra Huric;33088]haha ma Baxi ako budem izvucena hajd samnom hehe iako vas ne znam :)
moja destinacija bi ako bog da bila chicago, it to sve mi rekli srediti jer jedna od 3 rodica ima kozmeticki salon a muz joj ima restoran tako da mogu da biram gdje da radim il u restoranu ili ovamo...samo taj GC vise da dobijem, mada necu samo cekati lutriju, planiram da pokusam i sa aupair programom dok mogu radi godina (24 mi godina a moze se ici samo do 26 godine) ili opet sa turistickom ako mi uspije.[/QUOTE] Pa postoji termin upoznavanje :) Imam i ja prijatelje u Čikagu, jedan moj dobar drugar ima svoju firmu, već par godina, ne bi bilo loše kad bi me izvukli na DV-2014, onda ja vodim tebe!!!:;D:
![]() |