![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mijan;33091]Ovo je ispravno razmisljenje. Mozda ne treba ni toliko misliti na lutriju jer je sve manje dobitnika sa foruma. Opet cemo verovatno imati 10 dobitnika sa foruma koji ce biti uclanjeni do 1. Maja. Imacemo 5 iz Srbije i po 2 iz BiH i HR. Ostalo ce sve biti novi clanovi posle 1. Maja, tako da ne treba uopste misliti na lutriju jer je ovo sve samo teorija oko dobitka. Te price ja sam jako verovao zato sam i dobio su cisto glupiranje, jer smo svi mi predali prijave sa verom u dobitak.[/QUOTE]
Zasto su glupiranje,ja sam verovao u dobitak i dobio.Pozitivno gledao na sve to.Tvoj svaki komentar je neko pljuvanje,i negativno tumacenje.Konstatno pljujes Ameriku,i sluzbenike KCC-a.Zato te i nece.
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
|||
|
|||
![]()
Ma nemas ti pojma ni odakle si supalj. Glupiras se ovde bezveze, pored 5 hiljada clanova na forumu kao ti si verovao a svi ostali ne znaju da veruju pa ih zato nece dobitak. Imao si srece koje nisi svestan dobio iz prve i sad mislis da si uhvatio Boga za onu stvar. Odbij ruke od mene a drugima soli pamet koliko hoces.
|
|
|||
|
|||
![]()
[B]@mijan[/B], vuce stari, samo polako, svi cemo doci na red da budemo jednom izvuceni , kad nismo srece da budemo izvuceni preko reda, jbg sad... btw, ja cu proveriti dobitak za dv13 jos jednom tamo krajem septembra 2013, a dotle cu da prizivam, pa mozda mi se i posreci, jer sa amerima se nikad ne zna.
pozdrav. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mijan;33094]Ma nemas ti pojma ni odakle si supalj. Glupiras se ovde bezveze, pored 5 hiljada clanova na forumu kao ti si verovao a svi ostali ne znaju da veruju pa ih zato nece dobitak. Imao si srece koje nisi svestan dobio iz prve i sad mislis da si uhvatio Boga za onu stvar. Odbij ruke od mene a drugima soli pamet koliko hoces.[/QUOTE]
Za tebe sam Neš Bridzis.A takak gedzovan kao ti najdalje može da dogura do TC,,Ušće",kao obezbedjenje.
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
|||
|
|||
![]()
sta reci, skroz si promasio temu. tema je Dv-14 pozdravi i zelje....
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ivanmilosavljevic;33093]Zasto su glupiranje,ja sam verovao u dobitak i dobio.Pozitivno gledao na sve to.Tvoj svaki komentar je neko pljuvanje,i negativno tumacenje.Konstatno pljujes Ameriku,i sluzbenike KCC-a.Zato te i nece.[/QUOTE]
Nema to veze sa time da li si pozitivno gledao da ces dobiti pa si kao dobio. Verovao si u svoju srecu koja te je na kraju i posluzila, i u ono sto si hteo ceo zivot. To sto si dobio privilegiju poput zelene karte je cista lutrija, sto je i sam naziv dela za koje si se prijavio. Najbolje sada da mijana nece izvuci zato sto "pljuje Ameriku, sluzbenike i KCC", ono, boli ih tuki. Samo sam pokusao Edinu da prenesem da ne treba gubiti veru i nadu kao sto su to mnogi uradili na ovom forumu, i da povodom ove stvari zaista TREBA biti optimistican. Uzmimo za primer Nesu koji je 15 godina igrao lutriju i malo pre 50e godine otisao u Ameriku. To se zove duh. |
|
|||
|
|||
![]()
Uspesno prijavljena po 2 put.. :)) srecno svima ;):grin:
|
|
|
![]() |