![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
I jedno pitanje posto sam izvucen jel moze nesto da krene po zlu da me odbiju i kolike su sanse. il sam vec jednom nogom u usa
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=robo;38049]I jedno pitanje posto sam izvucen jel moze nesto da krene po zlu da me odbiju i kolike su sanse. il sam vec jednom nogom u usa[/QUOTE]
cestitam zemljace znaci iz 3 puta si izvucen? moze krenuti po zlu al procitaj teme na forumu imas bukvalno sve i samo slijedi upute i znaces kako ide kad zapne javi |
|
|||
|
|||
![]()
kako da pogledam da li sam prosao molim da mi neko objasni
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=robo;38049]I jedno pitanje posto sam izvucen jel moze nesto da krene po zlu da me odbiju i kolike su sanse. il sam vec jednom nogom u usa[/QUOTE]
Lave čestitam.Sa istom.konfuzijom i pitanjem sam i ja došao pre godinu dana.Ako.imaš minimum četvorogodisnjy školu u kontinuitetu,nisi osudjivan.Prolazis 100%,samo strpljivo,javi se na private ako ti treba pomoć oko formulara
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
||||
|
||||
![]()
Kod nas dvoje 'has not been selected'.
Čestitke izvučenima!
|
|||
|
|||
![]()
Evo i od mene info, dva prijatelja i ja - nema pogotka. Bilo je simpaticno cekati, rezultat je razocaravajuci ali nema ocajavanja. Ostaje nam da se sto bolje pokazemo i dokazemo u otadzbini.
|
|
|||
|
|||
![]()
vidimsve do sad izvuceni ljudi sa porodicama ima nesto cudno u tome
|
|
|||
|
|||
![]()
Interesantno je da su ovog puta selektovali 125.000 a ne 100.000 kao do sada.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisu me izvukli , srecno ostalima . Da se bar neko izvuce iz ove zemlje i potrazi bolje mesto za zivot . Nama ostalima vise srece next year ;)
|
|
|||
|
|||
![]()
srecno dobitnicima!!!
ja nisam izvucen...:no: ........................................... |
|
|
![]() |