![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da dodam i ja svoju pricu, samo sto je moja vise u fazonu "o tuzne sudbine" ...
Prijavila se prvi put prosle godine... svo vreme se potajno nadala dobitku kao i vecina... par dana pre izvlacenja saznala da sam trudna ![]() U vezi sam sa momkom 2 godine, obozavamo se, ljubav, razumevanje,idealan odnos, sve imamo... osim stalnog posla, mesta za zivot i perspektive u ovoj zemlji... Iz tih razloga smo odlucili da ne zadrzimo bebu (iako smo u svakom drugom smislu bili spremni za nju i zeleli je)... kad je dosao dan D, i kad sam saznala da nismo izvuceni, jako me je to pogodilo... znala sam svo vreme da nam sanse nisu velike, al posle svega loseg sto se mi se izdesavalo, mislila sam da ce to biti taj momenat koji stvari okrece u moju korist... neki drugi put... sto bi moj dragi rekao ostajemo dobri " i u zlu, i u zlu"... izvinite ako sam malo zamracila, ali mora covek negde dusu da olaksa... |
|
||||
|
||||
![]()
Dodacu samo svojih 12 (slovima: dvanaest), (rimski XII) bezuspesnih pokusaja...
|
|
||||
|
||||
![]()
Au, ja ovu temu više ne čitam.
Sve gore od goreg. |
|
|||
|
|||
![]()
@DragEna:
Ja sam uvek za to da se dete rodi. Nikada nece biti idealno za tako nesto, a covek se uvek moze snaci da pruzi ono najneophodnije detetu. Ja ti savetujem ako jos uvek to nisi uradila da jos jednom razmislis. Ali kako god da je odluceno, moras gledati na zivot pozitivno i da se radujes malim stvarima. Lepo je to sto se volite, samo tako nastvite jer u suprontom bi sve bilo jos teze. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To je njegovih 12 pokusaja + njegova devojka bar 5-6 sigurno koliko se secam.
Ja sam igrao do sada 8 puta + supruga 8 puta. Takodje ne znam nikog ko je dobio iz moje okoline niti nekog ko je od mojih poznanika prijavio neke druge ljude, a dosta su ih neki moji poznanici prijavili. To sve dovodi do zakljucka da su sanse sve manje, pa nekad mislim i da je bolje da je ukinu nego da se nastavi ova agonija i nadanje koje nicem ne vodi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() P.S. Ako bude trajala,naravno. |
|
||||
|
||||
![]()
Ali nikad se ne zna, pogledajte Vrhunskog, čovek je izvučen iz 14-tog puta. I na kraju je stvarno uspeo.
Moja drugarica je izvučena pre 7-8 godina ali nije htela da se uputi sa malom bebom i nije otišla. Tada je živela u Beogradu, imala fin posao, udala se. Stvari su se kasnije iskomplikovale, dobila otkaz, vratile se za Kruševac... Sad žive u okolini Kruševca kod njegovih, obrađuju njive. Kad sam joj rekla da smo izvučeni, rekla mi je da ni u ludilu ne propuštam i da će me lično spakovati na avion. Meni su ljudi s vremena na vreme pričali o toj lutriji i uvek su imali nekog ko je otišao. Te otišao moj kum, te sestra moje drugarice, te ovaj onaj... Ja sam otkrila forum 2009 i te godine sam se prvi put prijavila i od tad ovaj forum je prvo što pogledam kad odem na net, ali bukvalno, svakog dana.
|
||||
|
||||
![]()
Ja, iako nisam na ovom forumu, saljem od '99. I supruga i ja. Mozdra smo propustili par godina i prosle sam se vise onako iz navike prijavio. Vec sam bio i zaboravio i slucajno sam se setio tek 12. Maja da proverim sta se desava. Kad ono, imam sta i da vidim.
Ja sam pre godinu dana bio poslom u Americi (prvi i jedini put), u Cikagu i San Francisku i nije mi se cak ni dopalo. Kada sam se vratio pricao sam supruzi da ni ne bih isao tamo da zivim i da bi isao pre nedge u Evropu. Sada sam poslao formulare u Kentaki pa cemo da vidimo sta cemo. ![]() Nemojte se predavati, nada uvek postoji. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Iz kojeg puta ste izvuceni? | dragance | Prva koverta | 126 | 17.11.2010 14:46 |
Prijavio sam se preko Kosova | savke90 | Stare teme | 6 | 03.11.2010 00:21 |
Sad mi nista nije jasno ???? | Ninovranje | Stare teme | 13 | 21.06.2010 21:54 |
Prijavio sam se za GC2007, kada stiže koverta? | NtC | Prva koverta | 2 | 20.12.2005 03:06 |
![]() |