![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Gledam sva pisma je primio TC Campbell, samo je moje potpisao JEARLS. Pitam se o cemu je rec. Da li je jos nekom potpisao isti covek kao i meni prijem?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja mislim da je razlika ak su papiri uredni potpisuje TC CAMPELL a ako nisu uredu potpisuje JEARLS
|
|
|
|||
|
|||
|
@zlokotlokrp
Otkud ti ova informacija sto bi se u potpisivanju razlikovalo dal su papiri u redu?? @sazi sacekaj desetak dana od kad su pristigli papiri pa im posalji mail da proveris dal je sve pristiglo, to inace rade i oni kojima je potpisao Campbell |
|
|
|||
|
|||
|
Postu potpisuje onaj ko je trenutno u mailroom-u, postar ne ceka nikakvo otvaranje poste niti proveru "da li je sve u redu" - njegovo je da dobije potpis da je posta urucena. Ova tvrdnja nema veze sa vezom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tako sto se tice potpisa mislim da to nema veze, jer na mojim je pisalo samo "delivered" bez ikakvog potpisa. |
|
|
|||
|
|||
|
jas sam malo zakasnio sa saljenje pa da pitam dal sad da gi posaljem dhl ili moze i preporuceno pismo dal ima jos vremena za saljenje do kad je termin
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Mi smo papire poslali tek u avgustu tako da nema u opste sekiracije dali kasnite, i slobodno salji obicnom postom posto je mnogo jeftinije nego DHl-om.
|
||||
|
||||
|
moite formulari gi primi P Partin verojatno toj bil na smena
![]() formularite gi isprativ na 15.05, stignaa na 17.05 vo KCC. koga mozam i dali mozam da gi prasam KCC dali formularite se vo red ili ima nekoja greska (nekako nabrzina gi popolniv) ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Danas sam poslao mail - upit kako bih pitao da li su primili kovertu. Pročitao sam negdje prije da bi trebalo pričekati desetak dana pa poslati mail u stilu "je li sve u redu?" Vidio sam i da je proslih godina na takav upit nekima došao odgovor da primaju mnogo pošte pa da ne znaju i neka se jave za mjesec dana. Mislite li da sam prerano pitao, hoću li uopće dobiti kakav odgovor? Je li se kome dogodilo da mu jave da nešto ne valja ili da jave da su primili? Ili se stvarno ništa ne zna dok se ne dobije mail da se ponovno provjeri ESC radi datuma intervjua?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam poslala mail KCC-u ako su primili formulare, i bez odgovora vec 5 dana.. ..Jel to normalno, da cekam odgovor il da ih nazovem. NIsam slala preporuceno.
|
|
|