ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Život u USA > Vodič za emigrante

Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira...

Vodič za emigrante » Dog grooming business » Bitni linkovi
Početak u USA Stan Posao Kola (Automobil) Osiguranje
Porez Dešavanja Naša mesta Putovanja Avionske karte

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 07.12.2014, 22:07
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima Prikaz poruke
Noki, jel moguće da baš uvek omašiš poentu svake teme? Verovatno je u pitanju jezička brijera, a možda devojka samo slabije kapra... otkud znam.
Simo bolje promasiti temu nego zlonamerno ubacivati zajedljive komentare. Skoro 90% od mojih postova(pa bilo da su i na pogresnoj temi) su napisani da bi pomogli ljudima. Nikada nisam ismejavala druge clanove foruma i nazivala ih kojekakvim imenima kao sto ti to nas nazivas "LIKOVIMA". Mi ti Simo nismo LIKOVI vec stvarni ljudi sa svim nasim nedoumicama i problemima, i ako ne mozes da pomognes ili da das nekome podrsku, nema potrebe zbog toga da napadas nekoga i da ga vredjas. Milos je u pravu najpametnije je zlonamerne clanove samo ignorisati kad nemaju nista pametno da napisu.

Last edited by noki; 07.12.2014 at 22:16.
Reply With Quote
Staro 07.12.2014, 23:43
Srećko's Avatar
Srećko Srećko je offline
Član

Datum prijave: 08.10.2014
US lokacija: San Diego <3
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima Prikaz poruke
Noki, jel moguće da baš uvek omašiš poentu svake teme? Verovatno je u pitanju jezička brijera, a možda devojka samo slabije kapra... otkud znam.
Izgleda da i ja slabije kapiram, da li bi ste profesore mogli da mi objasnite kako je Noki "omašila" poentu ove teme?
Reply With Quote
Staro 08.12.2014, 03:04
Sima's Avatar
Sima Sima je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2009
US lokacija: Chicago, IL
Nepromenjeno

Kako mu nisam pomogao i dao podršku – podržavam ga da se ne glupira sa psećim frizuricama i roze pudlicama, nego da razmisli o pravom poslu i/ili doškolovavanju koje će biti produktivno i održivo na duže staze. Ovo je blago rečeno komično.

Žao mi je Srećko – tu veštinu je trebalo da savladaš još u osnovnoj školi, nema poente sad da gubimo vreme i sam kažeš da slabije kapiraš.
Staro 08.12.2014, 08:32
zvercica's Avatar
zvercica zvercica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.08.2009
US lokacija: Seattle od 04.09
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Profesore, a gde to predajes? Pitam onako, da znam da u sirokom luku zaobilazim? Mogu samo da zamislim na sta ti predavanja lice. Brrrr..Najezih se sva od kolicine zlobe koja isijava iz tvojih postova.
04.04. - Intervju
29.04 - Dopuna dokumenata
10.05 - Pozeleneli skroz naskroz
04.09 - Departure day
Reply With Quote
Staro 08.12.2014, 11:42
Srećko's Avatar
Srećko Srećko je offline
Član

Datum prijave: 08.10.2014
US lokacija: San Diego <3
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Simo očigledno je podležeš vređanju svaki put da kada nisi u stanju da izneseš bilo kakvu argumentovanu tvrdnju. Takođe bi mogao da prestaneš da nipodoštavaš druge ljude i profesije inače ozbiljno zalaziš u domen psihopatologije.

Miloše, na internetu se mogu naći relevantni statistički podaci i dosta informacija o rasponu plate na godišnjem nivou. Želim ti puno sreće.
Payscale
Healthcare-salaries
Reply With Quote
Staro 08.12.2014, 12:28
Amona33's Avatar
Amona33 Amona33 je offline
Drug član

Datum prijave: 29.11.2012
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Od ovih silnih nepotrebnih pitanja i komentara Bmilos je odlucio da i mene ignorise. Bmilos hajde saljem ti pp.
Reply With Quote
Staro 08.12.2014, 15:30
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

A šta će Simica dušica ovde...ima on svoju temilicu
Reply With Quote
Staro 08.12.2014, 20:46
Sima's Avatar
Sima Sima je offline
Drug član

Nepromenjeno

Zverčice, ne brini se teško da bi se i kvalifikovala da dodješ do mojih časova: Prvo treba da završiš pre-med, da položiš MCAT, prođeš rigorozne intervjuue i na kraju izdvojiš $250.000 za školarinu. Kao što vidiš bezbedna si u naredne tri reinkarnacije.

A ti ti bi kevo, Srećice, da me getoiziraš i držiš samo u okvirima "moje teme"? Prava srpska majka. Ja imam više takvih pitanja za tebe, kao na primer: Šta ćeš ti na ovom forumu, kad sin emigrira a ne ti? (Verovatno je forum ventil za prekid Edipovog odnosa: Prezaštitnička majka – nesposobni sin. Sad će mama sve to da ispita pa da mu sažvaće da se ne muči dete.) Ili: Jesi sigurna da je USA zelena lutrija pravi forum – mozda bi forum o majci Rusiji bio prikladniji za ovu majku koja bi da getoizira ljude? Mogu ovako do sutra, nego poenta je da je svaka tema otvorena za diskusiju svakome bez obzira na lične karakteristike članova. To ti je i univerzalno pravo države u kojoj želiš da ti sin živi. No, razumem te – taj nivo svesti još nije stigao do tamo, pa ti opraštam.
Staro 08.12.2014, 21:16
Sima's Avatar
Sima Sima je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Srećko Prikaz poruke
Simo očigledno je podležeš vređanju svaki put da kada nisi u stanju da izneseš bilo kakvu argumentovanu tvrdnju. Takođe bi mogao da prestaneš da nipodoštavaš druge ljude i profesije inače ozbiljno zalaziš u domen psihopatologije.

Miloše, na internetu se mogu naći relevantni statistički podaci i dosta informacija o rasponu plate na godišnjem nivou. Želim ti puno sreće.
Payscale
Healthcare-salaries
Argument i dalje stoji – bedno plaćen posao! Možda su sume velike za Srbiju, ali je to ovde na granici siromaštva.

Iz tvog linka (za koji inče nismo znali pre tebe): "10% of dog groomers can expect around $17,000, median takes home around $27,000..." i to je cena rada za nekog sa 1-5 godine iskustva (Čitaj: Američkog iskustva – za većinu poslova ti ne računaju iskustvo iz Srbije, pa te smatraju bez iskustva). Kad na to odbiješ porez (jer je ovo bez poreza), srednja godišnja plata ti dođe na $22,680 što je na granici siromaštva.

Nego, baš bih voleo da kada dođe i ako nađe posao u tom frizeraju za pse, da se javi kako super živi od te plate, ako ga ne bude blam da prizna. Evo, obećavam – neću da pevam pesmu "I told you so!"
Staro 08.12.2014, 21:31
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
Nepromenjeno

Evo Milose (ako jos uvek citas forum) saljem ti jedan link. Poso kao poso nije najplaceniji ali nije ni lose pogotovo ovde u nasem regionu NY-NJ. Posto kao i u frizeraju za ljude, ovde je skoro obavezan baksis, pa ako te ljudi vole mozes lepu dnevnicu da izvadis. Evo to linka:

http://doggroomeradvice.com/how-much...groomers-make/
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja