![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Poslata aplikacija! :fingers crossed: |
|
|
|||
|
|||
|
....da li moze da bude problem,ako u dve razlicite prijave,jedna na ime supruga,jedna na moje ime,stavim isti mail?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Sasvim nebitna stvar......svejedno cete zajedno sve da radite ukoliko vas izvuku tako da to nece biti problem.
|
|||
|
|||
|
...hvala puno ...ja ipak da pitam za svaki slucaj,da ne pomisle da sam dva puta istu prijavu poslala zbog istog mejla,pa da me u startu 'izbace'...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Postavila sam upit ovdje na forumu šta upisati u aplikaciji kao najviši nivo obrazovanja i u medjuvremenu poslala mejl Američkoj ambasadi. Odgovor američke ambasade je University degree pa eto ukoliko Vam ova informacija nešto znači ... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
No, tu ipak ima nekih detalja oko kojih ima dilema... Za mene najviše nedoumica je bilo oko toga šta upisati u najviši nivo obrazovanja jer američki i naš sistem (koji je u tzv tranziciji) nisu uskladjeni. Kao primjer navešću da sam pitala dvije osobe koje rade i žive u USA i nisu znali dati odgovor šta da upišem (jedna od tih osoba studira u USA). Prema tome, slažem se da sama aplikacija nije komplikovana ali ipak ima nedoumica. Ja znam gdje želim da idem i želim sreću svima nama (svako zaslužuje priliku). Takodje, mišljenja sam da svi postavljaju pitanja iz opreza i straha da eventualno ne naprave neku grešku. Zamisli, neko aplicira, posreći mu se i izvuku ga na lutriji a tek naknadno utvrde da su podaci iz aplikacije netačani (ne što je neko imao namjeru lagati već što nije imao dovoljno informacija)... Zato ljudi, pomozimo jedni drugima koliko možemo. Nismo svi isti. Neko je bolji u nečemu od onog drugog ali svakako svi imamo kvalitete i mane. Nemojte shvatiti da Vas kritikujem, samo želim da pokažemo razumijevanja jedni prema drugima jer svi koji su ovdje na forumu imaju želju da jednog dana odu iz ovog haosa ovdje. |
|
|
||||
|
||||
|
Zdravo,
Ja sam relativno nov na forumu, vidim da ovde mogu da se dobiju svakakve informacije vezane za DV lotarju, ja sam aplicirao i zeleo bi da pitam nesto, a da mi odgovore stariji clanovi ili admin? Sta znaci Moja prijava na Lutriju? Jel to znaci kad apliciras, da uneses podatke u ta prazna polja radi proveru ili kad uneses podatke onda pravis novu aplikaciju? |
|
|
|||
|
|||
|
Da se nadovezem.Da li kada ispunimo ovo na odeljku sajta ''moja prijava'' je samo provera ili se salje na lutriju odnosno aplicira umesto nas?Ne bih da se prijavim 2 puta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Prijavljivanje je samo i iskljucivo na https://www.dvlottery.state.gov/ |
|
|
||||
|
||||
|
Hvala Tomislav1970,
Ja sam aplicirao na oficijalnom sajtu na DV lottery, ali nakon moje prijave video sam na forumu odjeljak MOJA PRIJAVA, pa sam uneo iste podatke u te polja radi potvrdu dali sam uspesno aplicirao (nesto kao drugo misljenje), ali izgledalo mi je da ce tu proveru poslati i na oficijalnom sajtu dv lutrije, zato sam uspanicio jer ne zelim da dupliram prijavu i namesto 1 da posaljem 2 prijave, a time se diskfalifikujem u samom startu... |
![]() |
| Tags |
| dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
|