![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
BetterFuture bas mi je zao!
|
||||
|
||||
|
Has not been selected... ni supruga ni ja
![]() Prvi put se prijavljujemo. Pu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma neće ni ovde.. Uglavnom izbaci da je server too busy i gotovo.. ništa dalje.. samo samo jednom ukucala podatke da bih nakon toga opet bilo busy... nisam ni videla da li smo prošli ili ne...
|
|||
|
|||
|
Uspeli smo da proverimo, dva puta has not been selected, smrc....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ni ja ovoga puta nisam izvucen, citamo se za godinu dana
|
|
|
||||
|
||||
|
Za suprugu pise Session timed out, ali izgleda po vecerasnjim iskustvima da nije ko prosle godine.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Više sreće drugi put ![]() Ove godine je ambasada u cg(a vjerovatno i u ostalim državama) imala sponzorisanu reklamu na fb za prijavljivanje pa se prijavilo i kuso i repato sve im jeb.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
hvala na odgovorima |
|
|
|||
|
|||
|
Warning: Session timed out. NIsta ne znaci. meni je bilo prvo not selected, a kad sam zelela da proverim jos jednom izaslo mi> Session timed out..... tako da....
|
|||
|
|||
|
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Ne da se pa eto ništa do iduće godine ne odustajem !!!!!!!!!
| dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
|