![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Zar nisu skoro nekom clanu trazili da nostrifikuje diplomu pa su ih vratili da to urade ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Meni su tražili obični prevod sa našeg jezika na engleski. Sudski tumač je uradio prevod. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dokumenta koja sam predala: -Potvrde iz MUPa i suda o nekaznjavanju + neoverene obicne kopije -Izvod iz maticne knjige rodjenih + neoverena obicna kopija -Potvrda o slobodnom bracnom stanju + neoverena obicna kopija -Drzavljanstvo + neoverena obicna kopija -Diplomu faxa + neoverena obicna kopija (diplomu srednje i prevod diplome kod sud.tumaca su rekli da ne treba) -Kovertu sa lekarskog pregleda -Slike i pasos Ponela sam ja tu jos gomilu papira, izvode iz banke, stanje na deviznom racunu, potvrde sa posla, potvrdu iz PIO fonda,.... ali nista od toga nisam predala, to sam imala kod sebe u slucaju da traze naknadno. I nisu trazili nista vise zadrzala sam se sve ukupno sa cekanjem i ostavljanjem stvari na ulazu sat i po. Sto jednostavnije, to bolje.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-Izvod iz maticne knjige rodjenih + neoverena obicna kopija; -Diploma faxa ili srednje skole sa svedocanstvima + neoverena obicna kopija; -Potvrda iz MUPa (bez potvrde iz suda ukoliko niste kaznjavani) bez kopije, jer original zadrzavaju; -Koverta sa lekarskog pregleda; -Slike i pasos. Samo za razvedene: -Potvrda o slobodnom bracnom stanju + neoverena obicna kopija. Samo za vencane: -Izvod iz maticne knjige vencanih + neoverena obicna kopija. Drzavljanstvo ne treba uopste. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Razvede me covek, hehe. salim seNije samo za razvedene, nego i za one koji nikada nisu bili vencani (?). Znaci treba vam ili ova potvrda ili izvod iz maticne knjige vencanih - barem sam ja tako za razumela da im je bracni status bitan... Svakako bolje da imate i neki papir vise, nego manje. Last edited by Botanika; 23.12.2016 at 18:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Intervju zakazan za 8. Februar 😀😀. Završi upišite nas
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Upisano. Sa srecom i polako se pripremajte. Imate dovoljno vremena.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Predala sam: - potvrde o nekažnajvanju > uzela je orginal potvrdu - potvrde o nekažnjavanju iz Njemačke sa prevodom > uzela je oba orginala - potvrdu sa suda > uzela je orginal - prijavu o prebivalištu - uzela je orginal - diplome - uzela je kopije, ali je tražila prevod, i prevod je orginale uzela - izvod iz matične knjige rođenih - uzela orginal - pasoš i slike I ja sam sa sobom imala još izvode iz banke, imala dva pisma preporuka (character witness statement), ovjerene kopije indeksa trenutnog studija, odštampana skenirana verzija ispunjenog i potpisanog obrazca affidavit of support I-334....ništa od toga nisu tražili, a nisam ni ja nudila. ![]() Potvrdu o primljenim vakcinama mi nisu tražili, i to sam eto zadržala orginal. Sve ostale orginal potvrde su uzeli. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvaaalaaa
Mozete li da nam kazete kada treba da popunimo "Register your appointment online" posto nam sada izlazi greska " is not ready for an appointment." I mozemo li sada da zakazemo lekarski za februar?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|