![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Sam u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da (za SR/BO/HR) ni za turisticku, kao ni za imigrantsku vizu nije potrebno da neko garantuje za vas. DV2017 (prijave su bile u jesen 2016.) je bila poslednja generacija koja pri prijavi na lutriju nije morala da navodi kod koga ide, nego tek ukoliko budu izvuceni. Koliko sam na forumu procitao, od DV2018 (prijave u jesen 2017.) jos pri samoj prijavi je trebalo da se navede kod koga se ide sto verujem da ce da vazi i za DV2019. Osobu i adresu kod koje se ide je moguce promeniti i pri popunjavanju DS260, kao i pri samom ulasku u US, pa mislim da je najbolje naci bilo koga u US makar za prijavu na lutriju.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prijava, koja je trajala od 18.10.2017. do 22.11.2017. bila je prijava za DV 2019 i nigdje, u samoj prijavi, nije trebala da se napise adresa u Americi kod koga se ide, niti ime i prezime osobe... |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam prijavio sestru ove godine za DV2019 i ista je prijava bila kao kad sam se ja prijavljivao prošle godine (DV2018) tj. nigde nije bilo potrebno da se unosi adresa u USA.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kada sam popunjavao prijavu za DV-2018, nisam imao to pitanje u obrascu. Eh, da nisam čekao, možda ne bih dobio broj koji su izvukli. Ovako, spaslo me malo panike. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Adresa boravka u US se ne trazi u prijavi vec u DS formularu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
U Pravu ste,ja sam popunila za komsinicu prijavu za DV 2019 i nigde mi nije bila trazena adresa u Usa na inicijalnoj prijavi na lutriju. U Ds obrazcu je potrebno napisati Adresu i ime osobe zbog dobijanja GC i SSN broja.
Adresa je potrebna samo na DS 260 obrazcu na prijavi nije. Pozdrav ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cao, ja isto trazim cimera pa nek se javi ko je zainteresovan
|
|
|||
|
|||
![]()
Hej! ja planiram ove godine (2018) u julu da idem u Seattle sama...ima li ko sa istim planom ili da je vec tamo i da mu treba cimerka?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |